Kartalspor'da 3. kez Ergun Öztaner Dönemi! Kartalspor yönetim kurulu isim listesi

Kurulduğu tarihten bu güne ilk kez düşen Kartalspor'un düşüşü devam ediyor. Kartalspor tesislerinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu 1,5 saat gecikmeli başladı. 1,5 saatlik gecikme gecikme delegelerin sinirlenmelerine neden oldu.

Kartalspor'da 3. kez  Ergun Öztaner Dönemi! Kartalspor yönetim kurulu isim listesi
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

Bu gecikme esnasında aşağı salonda gergin saatler yaşandığı ve tatilde olduğu belirtilen  Ergun Öztaner'in apar topar Yalova'dan çağırtılarak kulüp başkanlığına oturtulduğu iddia edildi. Genel kurulda Gelir gider bilançolarının yuvarlama fiyatlar olması dikkat çekerken, gerektiğinde bütçe tadilatı yapılması için yeni yönetim ve denetim kurullarına yetki istendi 


Kartalspor’da Ergun Öztaner tekrar başkanlığa seçildi.




Kartalspor tesislerinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulunda tek liste olarak seçime giren Ergun Öztaner yapılan açık oylamada oybirliği ile başkanlığa seçildi.





Kartalspor Genel Sekreteri Av. Y. Murat Söylemez açılış konuşması sonrasında Divan Kurulunun oluşturulması için sunulan önergeyi oylamaya sundu ve önergedeki isimler oybirliği ile kabul edildi. Oluşturulan Divan Kurulu Gündem maddelerini okuyarak delegelerin onayına sundu ve oybirliği ile kabul edildi.





Saygı duruşu istiklal marşının okunmasından sonra Genel Kurul Tutanaklarına imzalamak için Divan kuruluna yetki verilirken ardından Faaliyet raporları, Denetleme Kurulu raporları, Gelir gider bilançoları okundu ve tek tek  oylanarak ibra edildi.
 Gerektiğinde Bütçe tadilatı yapılması için yeni Yönetim ve Denetim kurullarına yetki istendi ve kabul edildi.



Divan Kurulu Başkanı Kenan Albayrak seçime girecek adaylardan listelerini talep etti. Ergun Öztaner seçime tek liste olarak girerken oybirliği ile Kartalspor Başkanlığına seçildi.



Param yok ama!

Selamlama konuşması yapmak için mikrofona gelen Ergun Öztaner eliyle cebini göstererek "Kartalspor'a 3. kez başkanlık yapacağım. Param yok ama Kartalspor için var gücümle çalışacağım." dedi.




Ergun Öztaner’in listesi şu isimlerden oluşuyor.




ASİL




Ergun Öztaner

Binali Aydın

Behruz Vatandost

Cevdet Kilim

Erdoğan Koç

Murat Gülfırat

Murat Aygün

Mustafa ÖZdübek

Serdoğan Akbay

Gökhan Hocaoğlu

Nihat Dumlu

Fuat Karşıyaka

Taner Özdemir



YEDEK



Bayram Kanaç

Müjdat Keçeli

Yeter Akdik

Koray Küçük

Selahattin Atasever

Bülent Köse

Fikret Yücebay

Özgür Öğüt

Eray Ekim

Burhanettin Sözmezalp

Ayhan Çayır

Şener Dak

Nimet Tozkoparan
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17