Görkem Akdağ “Eli kanlı katilleri, faşistleri, hırsızları 1 Kasım'da deviremedik!''

Görkem Akdağ'dan Ak Parti'lileri kızdıracak sözler. İşte o video haber;

Görkem Akdağ “Eli kanlı katilleri, faşistleri, hırsızları 1 Kasım'da deviremedik!''
banner46
Görkem Akdağ bugün saat 14:00'te CHP Kartal ilçe başkanlığında partililerine konuştu. Akdağ ilçe başkanlığına aday olduğunu ve neden aday olduğunu açıkladı.

Akdağ "Neşemiz Yok çünkü 13 yıldır ülkemize karabatak gibi çöken eli kanlı katilleri, faşistleri, hırsızları 1 Kasım'da deviremedik." dedi.

CHP Kartal İlçe Başkanlığında tertiplenen aday tanıtım programında Görkem Akdağ'ın eşi ve oğlu hazır bulunurlarken, İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, CHP Kartal Grup Başkan vekili Taner Özdemir, Meclis üyesi Yılmaz Tuncer, Eski il başkan yardımcısı Özgür Nas, Eski meclis üyesi Atilla Duman, Gülseren Böyüktaş, İlçe Başkan Yardımcısı Sadettin Topal ve CHP'Li vatandaşlar katıldı.


NEDEN ADAYIM?


Kürsüden konuşan Görkem Akdağ, “Partimin bana verdiği onurlu bir görevle, İBB. Meclis üyeliğini yaptım. Adayım, başımızın tacı kadınlarımızın özellikle daha iyi, daha rahat ve daha çağdaş bir şekilde yaşamaları için adayım. Adayım Dünyanın ortak dili olan , Ülkemizin başındaki katil, hırsız bir anlayışın başı olan kişiye diktatöre 13 yıl boyunca siyasal rakiplerinin yaptıramadığını, Gezi olaylarında canları pahasına şehit vererek o eli kanlı katil Diktatör, hırsıza diz çöktüren gençlerimizin önünü açmak için yürüme pozisyonuna getirmek için adayım. Arkadaşlar biz iktidar olmamız lazım. iktidar olmamız için siyasetin mihenk taşı olarak kendilerine insanı koyan bir Partinin neferleriyiz. Partimizi kuran, Partimizin onursal Genel Başkanımızın bizlere bıraktığı mirası düşünceyi, anlayışı, Güveni, huzuru yaşayabilmek için adayım.

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ! 

Kartal’da biz iktidarız. Kartal’daki iktidarımız Ülke Geneline yaymak, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olabilmesi için çoban ateşini yakmak için adayım. Biz bunu başarabilecek güçteyiz. Biz çok büyük bir Aileyiz. Son günlerde neşemiz yok, çünkü 13 yıldır ülkemize karabatak gibi çöken eli kanlı katilleri, faşistleri, hırsızları 1 Kasım'da deviremedik. Kartal’da İlçe Başkanımız Erdal Kıskanç bizim abimizdir, emeği geçen tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum.


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 18:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17