Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararlar-2

20 milyon liraya mal olan yep yeni hizmet binasını yıkmayı planlıyor.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararlar-2
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Kartal'a verdiği zararları siz okurlarımızın takdirlerine sunuyoruz. 

CHP'li  Altınok Öz Kartal'a Belediye Başkanı olduktan sonra Nevşehir Turizmini canlandırmayı düşünmekten Kartal'ı düşünemez oldu.  Uyguladığı yanlış uygulamalarla Kartal Merkezi'ni adeta terk edilmiş bir kasabaya döndürdü. 
 

Yepyeni binayı yıkmayı planlıyor!

Altınok Öz, Önceki belediye başkanı Arif Dağlar'ın yüzde 85'ni bitirdiği sahilde ki Merkez binasına girmemek için  inat etti. Bu binanın 20 milyon lira gibi bir maliyete bittiği iddia ediliyor. Öz, Çırçır Caddesi'nde ki otopark olarak yapılan binayı belediye binasına çevirdi. Sahilde yepyeni bina varken Kartallıların vergileriyle 44 milyon liraya Çırçır Caddesi'nde ki otoparkı hizmet binası yaptı. Denetim komisyonu raporlarına da yansıyan Çırçır Caddesi'nde ki hizmet binasının 3 defa ihale edildiği ve maliyetinin 44 milyon küsuru bulduğu raporda belirtildi.

Altınok Öz; ETAP 1 - ETAP 2 bölümlerine Kartal Batı Merkezi projesiyle Sahil Belediye Binası'ndan Umut Hastanesi'ne kadar olan alanda ki binaları yıkıp gökdelenler dikmeyi planlıyor. Geçtiğimiz yıllarda CHP Kartal Belediye Meclis üyesi İbrahim Doğan bu projeye karşı çıkarak "Git Barcelona'da yaşa demişti.


İşte Kartal Belediyesi'nin resmi sitesinde ki projenin kapsadığı alanlar;

ETAP 1 Sahil Belediye Binası, Ekolojik Çadır, Organik Pazar Alanı, Otopark, Birahanelerin Bulunduğu Binalar, Hükümet Caddesinde Bulunan Binalar.

ETAP 2 Kartal Baba Altgeçidi ve Uzunkaya Pasajı’ndan başlayarak

Umut Hastanesi’ne kadar devam eden ve Kızılay Bulvarı’nın

Verem Savaş Binasına kadar olan bölümünü kaplayan alan.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 14:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17