Elazığ Birlik ve Dayanışma Gecesi Muhteşemdi.

Gakkoşlar'dan Birlik ve Dayanışma Gecesi.

Elazığ Birlik ve Dayanışma Gecesi Muhteşemdi.
Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği "Birlik ve Dayanışma Gecesi" Tertipledi. Vesta Restaurant'ta tertiplenen programa büyük katılım oldu.



Birlik ve Dayanışma Gecesi'ne Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Ak Parti İstanbul eski İl Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, Kartal Belediye Başkan yardımcıları, Elazığ Kültür ve Dayanışma derneği kurucu başkanı ve Onursal Başkanı Faik İçmeli, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman ve ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri, CHP'li Meclis Üyeleri, Kartal'ın Muhtarları, STK'lar ve basın büyük ilgi gösterdi. Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli masaları tek tek dolaşarak "Hoş Geldiniz" dedi.



Ömer İçmeli "Gecemizde müzik çalmayacağız. Ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan ve sürekli gelen şehit haberlerinden dolayı müzik çalmama kararı aldık, umarız sıkılmazsınız. Gecemizde Derneğimiz vasıtasıyla burs verecek dostlarımıza plaket takdimimiz olacak diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Gecede plaket takdimleri yapıldı. Önde gelen misafirler selamlama konuşmaları yaptılar. Günün anlamına özel toplu resim çekildi.



Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 15:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17