kartal sex shop " />

Chp'li Altınok'un Şeffaf Belediyesi ERROR VERİYOR!

Altınok Öz, Belediyenin resmi sitesinden ihaleye giren firmaları neden gizliyor?

Chp'li Altınok'un Şeffaf Belediyesi ERROR VERİYOR!
banner46
İnsan; yaşadığı şehrin ilçesinin, gelişmesinden keyif alır. Asfaltlı yollar, şahane alt yapı bir ilçe için olmaz ise olmazıdır. 


Ama gelin görün ki Kartal'da tam tersi yaşanıyor. Alt yapı berbat, Çırçır Caddesi'ni sel alıyor. Üst yapı berbat Kızılay Bulvarı rezil durumda. Daha çok sokak isimleri de var ama o ayrı bir haber konusu.


Belediye başkanının ise Kartal umurunda değil. "Halkın onaylamadığı hiç bir projeye geçit vermeyeceğim" diye oy alıp, halkın asla razı olmadığı işler yaptı. Kartal'ın turizmini canlandıracağına, memleketi olan Nevşehir'e Kartallıların vergileriyle otel yaptı. Nevşehir'in Turizmini canlandırmaya çalışıyor. Kendi ilçe başkanı Kamer Gök bile karşı çıktı bu otele. Kartal'da ise Müteahhitler yapıyor, belediye başkanı övünüyor. Öz, nerdeyse Kartal'ı uçurduğunu iddia edecek! Alıyor kelli, felli müteahhitleri yanına ve "Kartal şöyle olacak, Kartal böyle olacak" diye ahkam kesiyor. Kendisi ise Kartal'a en ucuz maliyet olan parklar yapıyor (ihtiyaçtır tebrik ederim) ve hizmet yaptığını zannediyor.

Şeffaf Belediye hikayesi!

Milliyet'te 11 Mart 2014'te çıkan haberde Öz, "Belediye olarak günlük gelir ve gider tablomuzu belediye sitesinden yayınlıyoruz. Yani olabildiğince şeffaf olmaya çalışıyoruz. İhalelerimizi canlı yayınlıyoruz. Şeffaf belediyecilik yapıyoruz. İhalesi, meclis yayınları, gelir-gideri halka açık bir belediyeyiz. Saklımız, gizlimiz yok."

Şeffaf Belediye Error veriyor!

Kartal Belediye Meclisi'nde Ekim 2015'te gündeme geldi. Meclis üyesi Ahmet  Karakış "Bir aydır belediyemizin sitesine girip takip ediyorum. İhalelere giriyorum, ERROR (hata) veriyor. Hani şeffaf belediyeydik?" diye sordu. Aslında Karakış 1 aydır takip ediyorken ben aylardır takip ettim. ihalelere girenler ve çıkanlar sır gibi saklanıyor belediyenin sitesinde.



İhaleleri neden gizliyor?

"Şeffaf Belediyeyiz, gizlimiz saklımız yok" diye halkı uyutmaya çalışan belediye başkanı Altınok, hangi ihalelere hangi firmaların girdiğini sır gibi saklıyor. Neden sakladığı ise şüphe uyandırıyor. Sadece belediyenin web sitesinde mi saklıyor? Hayır! Bimer üzerinden aylar önce sordum. "Kartal Belediyesi 2009 Mart ayından bu zamana  kadar kaç ihale yaptı. Bu ihalelere hangi firmalar girdi?" Bu sorulara cevap verdiler mi sizce? Hayır! cevap vermediler. Verilen cevapta "Kamu İhale Kurumu sitesine girin orada yazıyor" Vay uyanıklar vayy! Yani siz söylemeseniz biz akıl edemeyeceğiz öyle mi?

Vel hasıl kelam Altınok Öz'ün gururlanarak dillendirdiği sözde ŞEFFAF BELEDİYE ERROR VERİYOR!

Kalın salıcakla garii...  
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 16:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE

banner17