Binali Aydın Başkanlığı'nda MÜTHİŞ dönüş! Kartalspor: 3 - Aydınspor 1923: 2

Binali Aydın ve Kartalspor yönetiminin başarılı motivasyonuyla Kartalspor müthiş geri dönüş sergiledi.

Binali Aydın Başkanlığı'nda MÜTHİŞ dönüş! Kartalspor: 3 - Aydınspor 1923: 2
banner46

Binali Aydın ve Kartalspor yönetim kurulu, Kartalspor'un yükselmesi için var güçleriyle çalışıyorlar.

Spor Toto 2.lig 10.hafta karşılaşmasında sahasında Ege temsilcisi Aydınspor 1923’ü konuk eden Kartalspor ilk yarısını mağlubiyetle kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu hırslı mücadeleyle rakibinden üç puanı söktü aldı.

Sakatlığı bulunan Yasin Abdioğlu ve kart cezalısı Sait Ulucan Aydınspor 1923 maçının kadrosunda yer almazken teknik direktör Özgür Zengin bu karşılaşmada kalede Yavuz Özkan, savunmada Samet Eser, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Anıl Şahin, orta alanda  Ali Kılıç, Uğur Utlu, Mertcan Demirer ve hücum bölgesinde Emrah Kaya, Savaş Yıldızhan ve Murat Tosun’a ilk onbirde görev verdi. Enes Ünal, Göktuğ Taşbulak, Aytek Öktem, Yusuf Ocak, Ali Say, Görkem Güven ve Furkan Öztürk bu karşılaşmada yedek soyunurken Ali Say, Aytek Öktem ve Yusuf Ocak maçın ilerleyen dakikalarında oyuna dahil oldular.

Kulüp Başkanı Binali Aydın karşılaşmayı Aydınspor 1923 başkanı Fatih Atay’la birlikte takip etti. Karşılaşmanın Cumartesi günü oynanması nedeniyle maça seyircinin ilgisi olmazken, yaklaşık 10 kişilik Aydınspor 1923 seyircisi kendilerine ayrılan bölümde yer aldı.

Maçtan notlar…

Karşılaşma Kartalspor’un vuruşuyla başladı.

2.dakika da Savaş Yıldızhan’ın sol kanattan yaptığı ortayı kaleci Evren Özyiğit iki hamlede kontrol etti.

3.dakika da Emrah Kaya’nın ara pasıyla topla buluşan Mertcan ceza sahasına ortasını yaptı fakat daha öncesinde kalkan ofsayt bayrağı var.

7.dakika da Emrah Kaya Murat Tosun’un ara pasına hareketlendi, kaleci son anda araya girerek topa sahip oldu.

8.dakika da Murat Tosun’un ara pasına Savaş Yıldızhan hareketlendi ceza sahasına girmeden Ramazan Karaca’nın darbesiyle yerde kaldı, Ramazan, Savaş yere düştükten sonra eline basınca sağlık ekipleri oyun alanına girdi. Bu pozisyonda maçın hakemi Yiğit Peşin devam kararı verdi.

13.dakika da Seçkin Getbay’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşa Kartalspor ceza sahası içerisinde Hasan Erbey yükseldi, Hasan’ın kafa vuruşunda top Kartalspor ağlarına gitti. 0-1

Tedavisi oyun alanı dışında devam eden Savaş Yıldızhan 5 dakika sonra oyun alanına dönebildi.

16.dakika da ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Metincan Cici’un şutunda top yan ağlarda kaldı.

19.dakika da orta alanda Mertcan düşürüldü, Burak Yılmaz savunma arkasına koşu yapan Uğur’la topu buluşturmak istedi Hasan Erbey topu taca gönderdi.

20.dakika Samet Eser’in savunma arkasına Savaş Yıldızhan’a doğru attığı topu savunma son anda araya girerek uzaklaştırdı.

21.dakika da Gürkan Öztürk, Samet Eser’e çok sert girince karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

23.dakika da Savaş Yıldızhan ceza sahasındaki Uğur Utlu’ya pasını gönderdi Aydınspor savunması araya girdi. Aynı dakika içerisinde Mertcan kendi çabasıyla ceza sahası önüne kadar geldi, Aydınspor’lu oyuncuların müdahalesiyle yerde kalınca hakem Yiğit Peşin frikik kararı verdi.

24.dakika da kazanılan serbest vuruşu Mertcan kullandı savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

26.dakika da Savaş Yıldızhan’ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Emrah Kaya yükseldi fakat topa dokunamadı.

28.dakika da orta alanda Mertcan Demirer ve Ali Kılıç çarpıştı, Mertcan kısa sürede yerden kalkerken Ali’nin tedavisi için sağlık ekipleri oyun alanına girdi.

31.dakika da Kartalspor yedek kulübesi önünde Savaş Yıldızhan yerde kaldı, 8.dakika da yaşadığı sakatlıktan sonra Savaş’ın canının yandığı ve istediği performansı ortaya koyamadığı görülüyor.

32.dakika da Murat Tosun orta alanda Seçkin Getbay’a faul yaptı.

33.dakika da Anıl’ın ortasına Emrah Kaya, Gürkan Öztürk ve Samet Göker ceza sahası içerisinde aynı topa yükseldi, bu pozisyonda top Samet’in eline çarptı fakat karşılaşmanın hakemi Yiğit Peşin devam kararı verdi.

34.dakika da Kartalspor atak yönünün solundan kazandığı serbest vuruşta ceza sahası arkasına doğru sarkan topa Burak Yılmaz kafayı vurdu, üst direğe çarpan top Emrah Taysi’nin önüne geldi Emrah bekletmeden kafa vuruşunu yaparak skora dengeyi getirdi. 1-1

36.dakika da Kartalspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Uğur kafayla topu arkaya aşırttı, top taca doğru giderken Ali Kılıç topa yetişti Seçkin bu pozisyonda Ali’ye faul yaptı. Mertcan faul atışını kullandı, Kaan Çebi’nin uzaklaştırmak istediği top tekrardan Mertcan’ın önünde kaldı, Mertcan’ın ikinci kez yaptığı ortaya Burak Yılmaz hareketlenmişti fakat karşılaşmanın hakemi Burak’ın rakibine yaptığı hareketi faul olarak nitelendirdi.

39.dakika da orta alanın sağında topla buluşan Murat Tosun faulle durdurulmasına rağmen devam kararı verilince Kartalspor teknik ekibi bu karardan dolayı hakeme tepki gösterirken dönen top ceza sahası içerisinde Emrah Taysi’nin ellerine temas edince Yiğit Peşin tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Emrah sarı kart gördü.

40.dakika da penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mehmet Murat Uçar topu ve kaleci Yavuz’u ayrı köşelere göndererek Aydınspor 1923’ü tekrardan öne geçirdi. 1-2

43.dakika da Murat Tosun ceza sahasına girdiği anda düşürüldü, hakem devam dedi sağ kanada açılan topla buluşan Emrah Kaya ortasını yaptı top Uğur’un önünde geçti sonrasında Anıl Şahin uzaktan şutunu çekti top direğin dibinden dışarı çıktı.

45.dakika da rakip yarı alanın ortalarında sol kanada yakın bir bölgede Uğur düşürüldü, kullanılan serbest vuruşta kaleci Evren topu elinden kaçırdı korner. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunma uzaklaştırdı, Aydınspor hızlı çıkmak isterken Samet Eser orta alanda Mehmet Murat Uçar’ı düşürdü ve bu pozisyonda sarı kart gördü.

45+2 dakika da Mehmet Murat Uçar ceza sahasına yerden ortasını yaptı Samet altıpas içerisinden tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Aydınspor’un 1-2’lik üstünlüğü ile tamamlanırken Kartalspor’da ikinci yarıda bileğinden sakatlanan Savaş Yıldızhan yerini Ali Say’a bıraktı.

50.dakika da Samet’in ara pasına Emrah Kaya hareketlendi fakat top savunmanın kontrolünde dışarı gitti.

54.dakika da Emrah Kaya sağ çaprazda topla buluştu, uzak köşeye vuruşunu yaptı fakat top direğin dibinden dışarı gitti.

56.dakika da Ali Say sol kanattan ceza sahasına girmek istedi, bu pozisyonda rakibine faul yapınca karşılaşmanın hakemi oyunu durdurdu.

 59.dakika da Ali Say orta alanda rakiplerinden sıyrılarak Murat Tosun’a pasını aktardı, Murat’tan önce kaleci topa sahip olsa da daha öncesinde kalkan ofsayt bayrağı var.

 60.dakika da sol kanatta topla buluşan Murat Tosun, tam tersteki Emrah’la topu buluşturmak istedi, Emrah ilk hamlede topu kontrol edemeyince top köşe gönderine doğru açıldı, sonrasında ceza sahasına ortalamak istedi fakat top doğrudan dışarı gitti.

 Aynı dakika içerisinde sol çaprazda topla buluşan Ali Say, uzak direğe vuruşunu yaptı kaleci Evren iki hamlede topu kontrol etti.

 62.dakikada Aytek Öktem sağ taç çizgisi kenarında topu kontrol etti, yanından bindirme yapan Samet’e topu verdi Samet’in ortasına Murat Tosun kafayı vurdu fakat savunma topu uzaklaştırdı.

 65.dakika da Emrah Kaya rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı, bu pozisyonda Kartalspor serbest vuruş kazanırken rakip oyuncu hafif sakatlık yaşadı.

 67.dakika da Anıl serbest vuruşu doğrudan kaleye kullandı top üst direğe temas ederek dışarı gitti.

 69.dakika da Samet, Emrah’ın pasıyla topla buluştu, ceza sahasına girerken ortasını yaptı savunma son anda topu uzaklaştırdı.

 71.dakika da Seçkin Getbay, Anıl Şahin’e küfür ettiği için doğrudan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

 73.dakika da Aytek’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Yusuf Ocak ceza sahasına ortasını yaptı savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi.

 74.dakika da Ali Say’ın kullandığı köşe vuruşunda Aytek ceza sahası içerisinde kafayı vurdu top doğrudan dışarı gitti.

 75.dakika da Ali Say sağ kanattan taç atışı kullandı, Murat Tosun topu kontrol edip ceza sahasına ortasını yaptı, Emrah Kaya topla buluştu vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

 76.dakika da Anıl’ın ceza sahası dışından şut girişiminde top farklı şekilde dışarı gitti.

 79.dakika da Murat Tosun skora tekrardan dengeyi getirdi. Murat Tosun ceza sahasının hemen önünde sırtı kaleye dönük bir şekilde topla buluştu, topu iyi saklayan Murat sağdan bindiren Emrah Kaya’ya pasını aktarıp kale önünde yerini aldı, Emrah’ın ortasında arka direkte Murat kafayı dokundu ve durumu 2-2 yaptı.

 80.dakika da Kartalspor tüm hatlarıyla Aydınspor üzerine yüklendiği anda savunmanın uzaklaştırmak istediği topla Uğur buluştu, ceza sahasına ortasını yaptı Emrah Taysi kafayı vurdu fakat top kalecinin kucağına gitti.

 84.dakika da Murat Tosun Aytek’in önüne çok şık bir top attı, Aytek topla buluştu, savunmanın müdahalesi yetersiz kaldı, kaleci Evren’i karşısında gören Aytek şık bir vuruşla 3 puanı Kartalspor’a yazdıran golü Aydınspor ağlarına bıraktı. 3-2

90+2’de Yusuf Ocak’ın pasına hareketlenen Anıl Şahin, Hasan Erbey’in müdahalesiyle yerde kaldı, bu pozisyonda Hasan sarı kart gördü. 


Uzatma dakikaların sonlarında Burak’a yapılan faulü görmeyen hakeme tepkisini dile getiren teknik direktör Özgür Zengin karşılaşmanın hakemi Yiğit Peşin tarafından oyun alanı dışına alındı

Karşılaşma Kartalspor’un galibiyetiyle sonuçlanırken temsilcimiz puanını 13’e yükseltti. Kartalspor hafta arası deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak.

Kartalspor: 3 - Aydınspor 1923: 2

Stat: Kartal

Hakemler: Yiğit Peşin, Recep Yıldırım, Murat Ergin Gözütok

 Kartalspor: Yavuz, Anıl, Emrah Taysı, Mertcan (Dk. 61 Aytek), Uğur, Murat, Kadir Samet (Dk. 73 Muhammet Yusuf), Ali, Savaş (Dk. 46 Ali Say), Emrah Kaya, Recep Burak

 Aydınspor 1923: Evren, Hasan, Serkan, Mehmet Murat Uçar (Dk. 81 Gürcan), Mehmet Gürkan Öztürk (Dk. 67 Mehmet Uğur Tülümen), Ramazan, Seçkin, Metincan, Samet, Serdar (Dk. 46 Kerem), Kaan

 Goller: Dk. 13 Hasan, Dk. 40 Mehmet Murat Uçar (Aydınspor 1923), Dk. 34 Emrah Taysı, Dk. 78 Murat, Dk. 84 Aytek (Kartalspor)

 Kırmızı kart: Dk. 71 Seçkin (Aydınspor 1923)

Sarı kartlar: Dk. 21 Mehmet Gürkan Öztürk, Dk. 47 Serkan, Dk. 66 Evren, Dk. 90+1 Hasan (Aydınspor 1923), Dk. 38 Emrah Taysı, Dk. 45+1 Kadir Samet ve Savaş, Dk. 70 Aytek, Dk. 86 Muhammet Yusuf (Kartalspor)

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 17:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17