Cumhuriyet Mahallesi'ne 2 müjde! PTT Şubesi ve KM3 geliyor.

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Koç İlçem Gazetesi'ne Aytekin Yaşar'a konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi'ne 2 müjde! PTT Şubesi ve KM3 geliyor.

“PTT mahallemiz için büyük bir devrimdir”


Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Koç İlçem Gazetesi aracılığıyla mahalle sakinlerine müjdeler verdi.


PTT şubesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir ilk!


Mustafa Koç, “PTT şubesinin açılışı için görkemli bir açılış programı hazırlayacaktık. Ancak son günlerde yaşanan acı olaylar yüzünden açılış törenini iptal ettik. Mahallemizin 21 bin nüfusu var. Bu kadar insan PTT ihtiyaçları için Yakacık ya da Kurfalı PTT şubesine kadar gidip yoruluyorlardı. Mahallemizde emekli vatandaşlarımız var.  Bu durumda bizi rahatsız ediyordu. Girişimde bulunduk ve bu 1 yılı buldu. 2 Ocak Pazartesi günü Allah nasip ederse açılışı olacak. Buradan sizin vasıtanızla İBB Danışmanı Ebubekir Taşyürek, beye teşekkür ederim. Bize bu konularda çok yardımları oldu.” Dedi.


KM3 İETT otobüsü hattı Mahallemizden geçecek


Sözlerine devam eden Muhtar Koç, “Mahallemize yeni bir İETT hattı kazandırdık. Bunun için hattın geçtiği diğer bölge muhtarları, Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar’a, Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş’a, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ferhat Aslan’a, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker’e teşekkür ederim. Birlikte verdiğimiz dilekçeler neticesinde bu işi Muhtar arkadaşlarım ve azalarım ile birlikte başardık.” İfadelerinde bulundu.


Kartal Belediyesi’ne teşekkür ederim”


Mahallemizin en büyük sorunlarından biride yağmur kanalları idi. Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde çözüme ulaştı. Mahallemizin sorunları ilgili Belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her ihtiyacımızı gidermeye çalıştılar. Mahallemize yağmur kanallarımızı yaptılar, asfaltlamalar yaptılar. Mahallemizin bir başka sorunu da Mahallemizde biriken TIR’lardır. Bu konuda yetkililerden gerekeni yapmalarını rica ederim. ” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 03:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17