Altınok Öz'e "Yılın Keçisi" ödülü verilmeli. Haydi Kartal destekleyelim

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında...

Altınok Öz'e

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘Yılın Keçisi’ ödülüne bu yıl ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca seçildi.

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali Komisyonu, ülkemizin yetiştirdiği dürüst, cesur, Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetin değerlerini savunan, sözünün arkasında duran kişi ve kurumlara verdiği “Yılın Keçisi” ödülünü bu yıl “İnadına sanat, inadına tiyatro” diyen büyük tiyatro sanatçısı Levent Kırca’ya verilmesini kararlaştırdı. Yılın keçisi ödülü açıklamasını Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz yaptı.

YILIN KEÇİSİ LEVENT KIRCA

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Olacak O Kadar adlı programı ile 21 yıl inatla halkı eğiten, programının televizyondan kaldırılmasına rağmen tiyatroların özelleştirilmesinin gündemde olduğu bu günlerde de Anadolu’yu karış karış gezerek, halkı tiyatro ile buluşturduğu ve demokrasi kültürünü yerleştirmeye inatla devam ettiği için yılın keçisi ödülünü almayı hak etmiştir. Levent Kırca 21 Haziran’da bizimle beraber olacak. Yılın keçisi ödülünü kendisine o gün sunacağız” dedi.

ÇOK ÜNLÜ "YILIN KEÇİSİ" ÖDÜLÜ ALDI

Ölüdeniz Belediyesi Festival Komitesi, daha önceki yılın keçisi ünvanlarını Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, gazeteci İlhan Selçuk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan ve Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim'e ve Uğur Dündar'a vermişti.

SİZ HEYKEL DİYECEKSİNİZ, BİZ YİNE HEYKEL DİKECEĞİZ!

Kartal'da 3 yılda 25 heykelle rekor kıracak olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'de, tıpkı Levent kırca gibi "İnadına sanat, İnadına Heykel" dercesine muhalefet ve halkın tepkilerine rağmen heykel dikmesiyle aday gibi gözüküyor. Seneye de 12 heykel yaparsa 37 heykelimiz olacak.

HAYDİ KARTAL ALTINOK ÖZ'E "YILIN KEÇİSİ" ÖDÜLÜ ALDIRALIM

Ölüdeniz Belediyesi'de tıpkı Kartal Belediyesi gibi CHP'li. Nasıl olsa her ay bir kardeş belediye bulan Kartal Belediyesi Ölüdeniz Belediyesi ile kardeş belediye olursa ve Kartal'lılar email yolu ile Ölüdeniz belediyesine Başkanımız Altınok Öz'ü tavsiye ederlerse "YILIN KEÇİSİ" ödülünü belediye başkanımıza aldırabiliriz.

O halde haydi Kartal diyoruz...

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2012, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17