Altınok Öz'den, Nuh Mehmet Hamurcu'ya “ATANMIŞ!“ göndermesi

Kartal Belediye Meclisinde 2012 faaliyet raporu tartışılırken Altınok Öz'ün Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu'dan "Atanmış!" diyerek bahsetmesi meclistekileri şaşırttı.

2012 yılı faaliyetlerini anlatan Altınok Öz "Deprem oldu, yardım malzemeleri topladık. Deprem oldu diye ceza alan belediye başkanı duydunuz mu?" demesi şaşkınlık yarattı.

Ak Parti meclis üyesi Abdi Kesimal " Deprem Kasım'da oldu. Diğer belediyelerde de oldu. o zamanlarda gidildi. Her türlü atıyorsun! Bir suç var ki ceza yedin!" dedi.

ATANMIŞ!

Konuşmasına devam eden Öz "Yerel mahkeme dedi ki, yardım toplamak yerel yönetimin görevidir. Mahkeme cezayı kaldırdı. Mahkeme kimin verdiği cezayı kaldırdı? Atanmışın verdiği cezayı kaldırdı. Hangi hakla atanmış belediye başkanına ceza yazar." dedi.


Ak Parti meclis üyesi Mehdi Akman Altınok Öz'e oturduğu yerden konuşarak, "Türkiye'de hangi belediye başkanı deprem yardım malzemelerini depoda saklar? Görmek istiyorsanız, işte burada." dedi.


Konuşmasına devam eden Öz "Sizler Kartal'ın yerel parlementerlerisiniz. Yardımları görmek istiyorsanız, gönül çarşısı işte orada. Sizlerin denetlemek görevinizdir. Gidip orada görebilirsiniz." dedi.


Akman tekrar müdehale ederek "Bizler basını uyandırmasaydık o malzemeler oraya gitmezdi. Bizler görüpte basını uyandırdıkta o malzemeler ortaya çıktı." dedi.

ATANMIŞ ENGELLEDİ!

Şimdi başka bir konuya gelelim arkadaşlar diyen Altınok Öz "Bir partinin, ana muhalefet partisinin genel başkanı Kartal Belediyesi'ne ait tesislere geliyor. Ne için geliyor? Kartal Belediyesine ait tesislerde kalan 1376 tane depremzedeye geçmiş olsun diyecek. Ve de bunların içinden 5 çiftin nikahında şahitlik yapacak. O 5 çift yıllarca beraber yaşayan nihaksız 5 çift. Birisi çıkıp diyor ki,; Ben bu nikah törenine izin vermem. Yani siyasete alet etmem diyor ve her türlü engellemeyi yapıyor. Müdürü de belediye başkanına yakışıksız, yakışıksız sözler sarf ediyor. Kim? Atanmış!" dedi.


Öz'ün konuşmasına Temel yaz oturduğu yerden cevap verdi" Burada olmayan kişi kendini nasıl savunacak!" diyerek tepki gösterdi.


Kartal belediye Meclisinde Belediye başkanının kendisi hakkında sarf ettiği "ATANMIŞ!" benzetmesine Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu'nun cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2013, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17