Ak Parti Kartal İlce Başkanlığı Nisan Ayı danışma meclisini gerçekleştirdi.

Ak Parti Kartal İlce Başkanlığı Nisan Ayı danışma meclisi 12 Nisan Cuma akşamı saat 19:oo da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gercekleştirdi.

Ak Parti Kartal İlce Başkanlığı Nisan Ayı danışma meclisini gerçekleştirdi.
Toplantıya Ak Parti Bölge Millet Vekillerinden Erol Kaya, Sorumlu Millet vekili İsmet Uçma, il Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ahmet Cin, İl Yönetim Kurulu üyesi Şenol Cengiz, Meclis Üyeleri, İlce Yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Kartal teşkilatının her kademesinde görev yapan teşkilat mensupları ve kurucuları katıldılar.

Divan Başkanlığını Halkla ilişkiler birim Başkanı Ahmet Karakış, divan üyeleri kadın kolları teşkilat başkanı Raziye Teğen, gençlik kolları dış ilişkiler birim başkanı Mustafa Özcan, Topselvi mahalle başkanı Ramazan Yavuz yaptılar. Gecede Kartal teşkilatına seslenen ilçe başkanı Av.Temurhan Yıldız "Üye ziyaretlerinde üyelerimizin tamamına yakınını  evlerinde ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldik, bundan sonraki aşamada üye buluşmalarını gerçekleştirerek çalışmalara devam edeceğiz. Kartal teşkilatımız üye ziyaretlerinde çok titiz ve başarılı bir çalışma gercekleştirdi. Bu çalışmalarından dolayı teşkilatımın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Yıldız "Teşkilatımız büyük bir teşkilattır ve bu teşkilat daha cok çalışarak Kartal'ı tekrar geri alacağına olan inancımız tamdır." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Daha sonra Kürsüye gelen Teşkilat başkanı Temel Yaz faliyet sunumuyla birlikte aylık teşkilat faaliyet raporunu okudu. Kadın kolları faliyet raporunu kadın kolları sekreterya başkanı Figen Sürmeli okudu. Genclik kollarımı faliyet raporunu Ferdi Üzmen okudu. Yapılan müzakere konuşmalarının ardından kürsüye gelen İl başkan yardımcısı Ahmet Cin ev ziyaretlerinin bir değerlendirmesini yaparak kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen bölge Millet Vekili Erol Kaya müzakerelere cevaben yaptığı konuşmada "Bizim partimizin adında Adalet vardır. Onun içinde ilk önce  gercek adaleti tesis etmemiz gerekir. Hareket noktamız adil olmaktan geçer. İlk yapılacak şey adaleti kurumsallaştırmaktır. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kürsüye son olarak bölge millet vekili İsmet Ucma gelerek genel bir değerlendirme yaparak Kartal teşkilatına "hayatımızda kıssaların önemini" vurguladı ve sosyolojik ağırlıklı bir konuşma yaptı.

Program konuşmalardan ardından sona erdi. 
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2013, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17