Şükrü Kontuk, KASK başkanı ve üyelerini ağırladı.

Şafaklar Marketler sahibi ve GÜNYAD Başkanı Şükrü Kontuk, KASK başkanı ve üyelerini ağırladı.

Şükrü Kontuk, KASK başkanı ve üyelerini ağırladı.
Toplantıya KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, KASK Bşk. Yrd. Selahattin Atasever, Kartal Bulvarspor Kulübü Başkanı Adnan Balcı, KASK Başkan Yrd. Şükrü Çuha, Uğur Mumcu Spor Klubü Genel Kaptanı Mehmet Kamil İren, Soğanlıkspor Klübü Başkanı Ergani Keskin, Çavuşoğluspor Başk. Yrd. Cemal Çelik, Çavuşoğlu Spor Klübü Başkanı İbrahim Baygın, Cevizli Anadolu Spor klb. Başkan Vekili Memiş Dikilitaş, Cevizli Gençlergücü bşk. Temel Demirhan, Bulvarspor Kulübü As başkanı Sabahattin Karaer,
Kartal Yuvası Bşk. Necdet Alev, Kartal Yunus Spor Başk. Ahmet Uçar, Soğanlık spor klb. Osman Er ve Hamit Bayezid katıldılar.


Şükrü Kontuk, yaptığı konuşmada “Bugün burada bir araya toplanmamız nedenini sizlere siyasi bir kimlikle açıklayamam. Ben Güneydoğu Anadolu Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı olarak ve kırk yıldan bu yana Kartallı bir esnaf olarak, sizlerin gençlerimiz için yeni yetişen nesil için ne kadar faydalı olduğunuzu bilmemden kaynaklanıyor. Spor yapmak, sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olduğu gibi sosyal yaşamın da temel değeridir. Spor yapan gençler, düzenli, sağlıklı hayatı öğrenirken, yapmayanların zararlı alışkanlara meyili çok daha fazla oluyor. Sizlerin, toplumumuzda üstlendiğiniz bu yüce görevinizin ve verdiğiniz emeklerin farkında olduğumu bilmenizi isterim. Bugün burada yaptığımız toplantı, umuyorum sizlerin daha da dikkat çekmenize vesile olur. Maddi olarak çok büyük paralar kazanmadığınız gibi birçok zorlukla da mücadele etmeniz taktire şayan bir durum. Davetimizi kırmadınız, buraya kadar geldiniz. Sizlere teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Kontuk'tan sonra konuşan Kask Başkanı Nasır Süleymanoğlu "Bugün bizimle bu toplantıyı yapan, bizleri buraya davet eden Sayın Şükrü Kontuk’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisi yıllardır Kartalımızda olan, bizlerinde yakından tanıdığı bir isim. Bizi önemsediği için, çalışmalarımızı dikkate aldığı için kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17