Kayseri Erciyesspor: 1 – Kartalspor: 0

PTT 1. Lig’in 30. haftasında düşme potasında bulunan Kartalspor lider Kayseri Erciyesspor ile Kayseri’de karşı karşıya geldi.

Kayseri Erciyesspor: 1 – Kartalspor: 0
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kayseri Erciyesspor, Kartalspor’u 90. dakika golüyle 1-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.


Mehmet Altıparmak yönetimindeki Kartalspor ligde kalabilmek için zorlu mücadelelerinden birini Kayseri’de gerçekleştirdi. Maçta son dakikaya kadar azimle mücadele eden Kartalspor 90. ncı dakikada yediği golle Kayseri deplasmanından puansız döndü.


PTT 1.lig’in 30.haftasından deplasmanda K.Erciyesspor ile karşılaşan Kartalspor uzatma dakikalarında yediği golle karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.


Lig’de son haftalara girilirken düşme hattından kurtulmak isteyen Kartalspor, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde kazandığı Gaziantep BŞ. BLD karşılaşmasının moraliyle Erciyesspor karşısına çıktı.


Güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ve rakibine karşılaşma boyunca önemli pozisyon vermeyen Kartalspor uzatma dakikalarında Göktuğ’un golüne engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı.


Karşılaşmanın orta hakemi Deniz Çoban 65.dakikada Kartalspor lehine yüzde yüz penaltı pozisyonunu es geçerek ligde kalmak adına alacağı her puanın hesabını yapan Kartalspor’a büyük bir darbe vurmuş oldu.


Kartalspor bu mağlubiyet sonrasında 28 puanda kalırken önümüzdeki hafta Radyo Seymen Kartal Stadı’nda Adana Demirspor’u konuk edecek.


Karşılaşmada Kayseri Erciyesspor’a galibiyeti getiren tek golü 90. dakikada Göksu kaydetti. Bu golle Kayseri Erciyesspor, en yakın rakibi Çaykur Rizespor’un puan kaybettiği haftada zirvede önemli bir avantaj yakaladı.


Bu sonucun ardından Erciyesspor, 57 puana yükselirken Kartalspor ise 28 puanda kaldı ve ligin düşme potasından bu hafta da kurtulamadı.


Kayseri Erciyesspor: 1 – Kartalspor: 0


Stat:
 Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler:
 Deniz Çoban, Özgür Fatih Kalaycı, Emin Yıldırım

Kayseri Erciyesspor:
 Atilla, Veysel, Numan, Fatih, Bilal, Emrah (Dk. 14 Arif (Dk. 77 Alaattin), Ragıp, Serkan, Hanni (Dk. 63 Kenan), Serdar, Göksu

Kartalspor:
 Haydar, Alper, Gökhan, Efecan, Yaser (Dk. 87 Zitouni), Timuçin (Dk. 70 Fahri), İlhan, Ferdi, Mehmet, Ethem, Uğur

Gol:
 Dk. 90 Göksu (Kayseri Erciyesspor)

Sarı kartlar:
 Dk. 22 Ferdi, Dk. 44 Mehmet, Dk. 51 Alper, Dk. 71 Ethem, Dk. 86 Haydar (Kartalspor), Dk. 80 Göksu (Kayseri Erciyesspor)

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2013, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17