Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi'ni Mahalle sakinleri çok sevdi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Gümüşpınar Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirerek açılışını sağladığı Çocuk Gelişim Merkezi büyük takdir topladı.

Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi'ni Mahalle sakinleri çok sevdi!

Mart 2013’te Kartal Gümüşpınar Mahallesi Tarçın Sokak’ta hizmete giren Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi’nin, Gümüşpınar Mahallesi’nde yeni eğitim kadrosuyla öğrencilerine eğitim, velilere ise hizmet vermeye başlaması mahalle halkını mutlu etti.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün “Her Mahalleye Bir Kreş” projesinin önemli adımlarından biri olan Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi, 2 katlı bir yapı olarak 528 m2 kullanım alanına sahip. Gümüşpınar Mahallesi’nde yaşayan velilerden gelen talepler doğrultusunda 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 4-5 yaş grubundaki çocuklara eğitim veren Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi’ne 33 öğrenci kayıt yaptırdı. Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi ilköğretim programının uygulandığı Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi’nde çocuklar için İngilizce derslerinin yanı sıra folklor gibi faaliyetler de yer alıyor ve bu faaliyetlere yenilerinin eklenmesi hedefleniyor.

 
Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi’nde 2008-2009 doğumlu çocuklara eğitim verilen 4 sınıfın yanı sıra oyun odası, çok amaçlı salon, yemekhane, veli bekleme odası, tuvaletler, yönetim odası ve danışma birimleri yer alıyor. Kartal Belediye Başkanı Op Dr Altınok Öz, “ Çocuklarımızın geleceğimiz olduğu bilinci ile onlara en iyi eğitim verecek merkezleri kurma adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Annelerimizi ve çocuklarımızı düşünerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz sosyal belediyecilik anlayışımızın da bir gereğidir. Parklar ve muhtarlık binaları yanında kısa sürede açtığımız çocuk gelişim merkezlerimiz, belediyemizin önemli yatırımlarıdır. Kartal’a hizmetlerimiz devam edecektir. Yeni çocuk gelişim merkezleri açmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2013, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17