Atalar Boks ve Spor Kulübü Taekwondo'da Birinciler yetiştiriyor

Atalar Merkez Camii altında bulunan İstanbul Atalar Boks & Spor Kulübü Pazar günü düzenlediği programla yetiştirdiği başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Atalar Boks ve Spor Kulübü Taekwondo'da Birinciler yetiştiriyor
HABERİN GALERİSİ
Atalar Boks Spor Kulübü

Atalar Boks Spor Kulübü

Programa Kartal İlçe Müftüsü Ümit Çimen rahatsızlığı nedeniyle katılamazken, Cami Dernek başkanı ve yönetim kurulu, Atalar Camii İmamı Yücel Kara ve çocuklarını izlemeye gelen veliler katıldı.


BİRİNCİLER YETİŞTİREN KULÜP

Resmi antrenör Orhan Yenmiş'in önderliğinde 12 yıldır hizmet gören spor kulübü öğrencileri kazandıkları birincilik dereceleri ile göz dolduruyorlar. Buradan mezun olan sporcular akademilere giriş hakkına da sahip oluyorlar. Olimpik Dünya Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Tek spor dalı Taekwondo'yu sporcular bu spor kulübü sayesinde öğreniyorlar.


ÖRNEK SPOR KULÜBÜ


Deneyimli ve uzman hocalar tarafından 400 m2'lik bir salonda gündüzleri bayanlara, akşamları erkeklere step, aerobik, boks, body, taekwondo dersleri ve ayrıca çocuklara yönelik spor dersleri verilmekte. Bu da özellikle başta gençler olmak üzere bir kısım insanların camiye olumsuz ve önyargılı bakışlarını müspete dönüştürmekte.


DERECE ALAN SPORCULAR


İstanbul 1. Hasan Can Lazoğlu 52 kilo da,
İstanbul 2. Talha Yıldırım 53 kilo da,
İstanbul 2. Mustafa Bektaş 63 kilo da,
İstanbul 3. İrem Akkaya 55 kilo da
İstanbul 3. Yunus Doğan 59 kilo da,
Türkiye 2. Ömer Kardeş 45 kilo,


ÖDÜLLENDİRDİLER


Düzenlenen programda sporcular mini gösteriler sergilediler. Aileleri çocuklarını gururla ve heyecanla izlediler. Atalar Camii İmamı Yücel Kara, Cami Dernek başkanı ve yönetim kurulu derece alan sporculara hediyeler vererek ödüllendirdiler.


TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR


Resmi antrenör Orhan Yenmiş'in önderliğinde Sporcular Marmaris'te düzenlenecek olan 27 Nisan-7 Mayıs tarihli Türkiye Şampiyonasına derece almak için katılacaklar. Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz antrenör Orhan Yenmiş ve Yücel Kara "Giderlerin karşılanmasında sponsor olan Kartal İlçe Müftümüz Ümit Çimen'e sonsuz teşekkürler ederiz." dediler.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2013, 00:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
enes yıldız
enes yıldız - 10 yıl Önce

Ben öncelikle Taekvandoyu çok seviyorum. Bi yetiştirildim ve kendi başarıla
yetivse

SIRADAKİ HABER

banner17