Temurhan Yıldız 'Saldırının ve şiddetin tümünü kınıyoruz!'

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Temurhan Yıldız 'Saldırının ve şiddetin tümünü kınıyoruz!'
Geçtiğimiz Cuma günü Kordonboyu Çocuk Gelişim Merkezi açılışında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e saldırı iddilarına bir kınama'da Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız'dan Geldi.


TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR!

Temurhan Yıldız "Her ne sebepten dolayı olursa olsun, Kartal'ın belediye başkanına böylesine çirkin bir saldırı yapılmasını tasvip etmemiz mümkün değildir. Başkana saldırdığı iddia edilen gencin eyer şikayetleri var ise daha akıllı hareket ederek hukuki yollardan hakkını araması gerekirdi. Ben yaklaşık bir hafta 10 gündür şehir dışında olduğum için konuya vakıf değildim. İlçe başkan Yardımcım Onur İncehasan Belediye Başkanı Altınok Öz'ü arayarak ilçemiz adına geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştur." dedi.


LİNÇ GİRİŞİMİNİ DE TASVİP ETMİYORUZ!

Konuşmasına devam eden Yıldız "olayla ilgili görüntüleri de dehşetle izledim. Başkan'a saldırdığı iddia edilen gence o şekilde saldırılmasını da tasvip etmemiz mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Orada bireylerin kişiyi yargılayıp cezasını şiddetle vermeleride doğru bir yaklaşım değildir. Başkana saldırdığı iddia edilen genç etkisiz hale getirilip kanunlara teslim edilmeliydi. Açıkçası gelişmeleri üzüntüyle izledim. Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz." Diyerek sözlerini sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17