Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabah Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Daha sonra 23 Nisan yürüyüşü yapıldı.

Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı,
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri her yerde görkemli kutlandı. Kartal Meydanı, Kartallı Kazım Meydanı ve Mehmet Ali Büklü Parkı’nda düzenlenen programlarda bayram coşkusu yaşandı.


Kartal Belediyesi önünden başlayan 23 Nisan yürüyüşüne Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi ile CHP’den yöneticiler ve yüzlerce Kartallı katıldı. Bankalar Caddesi üzerinde Kartal meydanına uzanan kalabalık halk topluluğu, onuncu yıl marşı ile coştu. Atatürk ve şehitler için saygı duruşundan sonra konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 23 Nisan’ın yalnız Çocuk Bayramı değil egemenliğin de bayramı olduğuna vurgu yaptı. “Bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, Atatürk’ümüze halkımız her zaman sahip çıkmıştır ve çıkacaktır” diyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bayrama halkın gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “güzel günler göreceğiz çocuklar” diyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Floklor ve halk oyunlarının yanı sıra satranç turnuvasında derece alanlara kupaları verildi. Daha sonra Kartal Belediyesi Çocuk Folklor Gösterisi, Sjenica Belediyesi Çocuk Halk Dansları gösterisi, Kartal Belediyesi Çocuk Korosu ilgi ile izlendi. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı Kazım Meydanı ve Mehmet Ali Büklü Parkı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına da katılarak çocukların bayramını kutladı ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

KARTAL BELEDİYESİ’NİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İÇİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAM:

         
23 Nisan 2013 Salı saat 13.00: Merkez Belediye önünden Kartal Meydanı’ndan yürüyüşle program başladı. Sırası ile etkinlikler şöyle devam etti:

13.30: Alan Etkinlikleri (Kartal Meydanı)

Masal Kahramanları

Oyun Parkları

Animasyonlar

Jonglör Gösterisi

İllüzyon Gösterisi

9D Film Gösterimi

Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası Ödül Töreni

23 Nisan’da Kartal Meydanı’nda 20 kişiye karşı simültane (çoklu masa) 1 milli oyuncumuz tarafından mücadele verildi. Ayrıca görme engelli 2 milli oyuncumuz bahçe satrancı (körleme) oynadı.

Kartal Belediyesi Çocuk Folklor Gösterisi

Sjenica Belediyesi Çocuk Halk Dansları Gösterisi

Kartal Belediyesi Çocuk Korosu

Maskot Bando

Uçurtma Atölyesi

Pamuk Şeker

Pop Corn

13.30: Kartallı Kazım Meydanı

Zıp Zıp Oyun Parkı

Yüz Boyama

Masal Kahramanları

9D Sinema Gösterimi

Kartal Belediyesi Çocuk Folklor Gösterisi

Sjenica Belediyesi Çocuk Halk Dansları Gösterisi


13.30: Mehmet Ali Büklü Parkı

Kaydırak Oyun Parkı

Yüz Boyama

Masal Kahramanları

9D Sinema Gösterimi

Kartal Belediyesi Çocuk Folklor Gösterisi

Sjenica Belediyesi Çocuk Halk Dansları Gösterisi

 
16.00-18.00: Real AVM Lunaparkında Engelli ve Kimsesiz çocuklara ücretsiz eğlence

19.30: Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Sunay AKIN’IN  “Çocukluğun Tarihi Hayallerin Tarihi” Temalı  Programı ve “Oyuncak Silahını Getir Kitabını Götür” kampanyası

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2013, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17