irfan yücesoy altınok öz'e saldırmadım!

Altınok Öz'e saldırdığı iddia edilen İrfan Yücesoy olay anını ve gelişmeleri yerelde yaptığı haberlerle fark atan İlçem gazetesine konuştu.

Kartal ve Türkiye günlerdir onu konuşor. Kimileri Altınok Öz'e saldırısını, kimileri ise linç edildiğine dair üzüntülerini tartışıyorlar. Gazetemiz yerelde fark atarak olayın baş aktörüne ulaştı.


Geçtiğimiz Cuma günü Kordonboyu Çocuk Gelişim Merkezi açılışında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e saldırdığı iddia edilen (kamera kayıtlarında hiç bir delil bulunamadı!) İrfan Yücesoy Gazetemize gelerek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.


BELGELERLE GELDİ!



Günlerdir olayın psikolojik sarsıntısını yaşadığını belirten Yücesoy, elinde belgelerle dobra dobra açıklamalarda bulundu.
Yücesoy "Ben belediye başkanına vurmadım. Konuşmak üzere gittiğimde kendisine seslendim. Ancak arkası dönüktü, duymadı. Yaklaşıp elimi omuzuna doğru uzattığımda görevliler benim ona bir şey yapacağımı zannettiklerinden birden bana saldırdılar. Başkana saldıracak olsaydım, Kartal'da bir otele başkan Öz ve ben üyeyiz. Saldırmayı düşünseydim, ona orada da vururdum. Beni tanımadığını söylemiş, Kendisiyle otelde de konuşmuş ve şikayetimi söylemiştim. Ben 500 kişinin önünde saldıracak kadar düşüncesiz olabilirmiyim. O kadar insanın bana saldırıp, hakaretler etmesinden sikayetçiyim. Ben mağdurum olaydan bu güne kadar psikolojim bozuldu. Düşünsenize size bir sürü insan saldırıp dövüyor, hakaret ediyor. Olacak iş mi?" Diyerek sözlerini sonlandırdı.  (Yücesoy'un uzun açıklamaları video da)


2009 YILINDA ŞİKAYET DİLEKÇESİYLE BELEDİYEYE BAŞVURMUŞ


Yücesoy 31.07.2009 tarihli D-4623 sayılı dilekçesinde "Uğur Mumcu'da yüzlerce sahipsiz köpek var. Biz mahalle sakinleri olarak bundan aşırı derecede zarar görmekteyiz. Geceleri çıkardıkları seslerden uyuyamıyoruz. Sabahları aç köpekler elimizdeki yiyecekleri elimizden almak için etrafımızda dolaşıp rahatsızlık veriyorlar. Toplu halde insanlara saldırıyorlar. Bu saldırılar nedeniyle 2 defa motorumu devirdim. 120 TL. Maddi hasarım var.


NETİCE VE TALEP:


Makamınıza son kez müracaat ediyorum. Daha önceki müracaatlarımın inkar edilmesi şüphesiyle yazılı olarak şikayette bulunuyorum. Bu sorunu çözmediğiniz takdirde kendim çözeceğimi, hukuka aykırı eylem nedeniyle hakkımda açılacak soruşturma ve davalarda belediyenizinde bu konuda görevli olan çalışanlarınızın görevi ihmal nedeniyle görevlerini kötüye kullanmaktan müteselsilen sorumlu olacağını iş bu dilekçe ile bildiririm." Denilmekte.



3 YIL SONRA BİR DİLEKÇE DAHA!



Yücesoy'un gazetemize sunduğu 18.6.2012 tarhli ve 5772 sayılı

ikinci dilekçe de "Sizin ve veteriner başkanının görevinizi kasıtlı olarak kötüye kullandığınızı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili Kartal Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Bu dilekçeyi de ileride açılacak davada ve soruşturma da delil olsun diyerek usulen veriyorum. Sorunu çözmeyeceğinizden eminim." diyerek İrfan Yücesoy imzasıyla başvurmuş.





OĞLUMUZA KEFİLİZ, GURUR DUYUYORUZ


İrfan Yücesoy'la bu röportajı yapmadan bir gün önce Anne ve babasını ziyarette bulunduk. Yücesoy'un annesi Erzurumlu olup, Babası Mardinli. Yücesoy'un annesi röportaj yapmak istemediklerini belirterek "Ben oğlumla gurur duyuyorum ve ona kefilim. Benim oğlum yanlış iş yapmaz, belediye başkanına da vurmaz. Oğlum babasını çok sever ve ona çok düşkündür. Köpekler 82 yaşında olan babasına da saldırınca belediye başkanıyla görüşüp bu sorunu muhakkak çözeceğim dedi bize." diyerek evladını savundu.





Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2013, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
kartal can
kartal can - 11 yıl Önce

orada bir açılış var, başkana o hengamenin içinde ne anlatacaksın,senin mahallenin muhtarı yokmu o ilgilenmiyormu bu konularla. çok arahatsızsanız zehirleyin o köpekleri olsun bitsin, o köpekleri aydosa getirip bırakanlar düşünsün, köpek savar cihazları var al onlardan bir tane bak bakalım yanına gelebiliyorlarmı koskoca uğurmumcuda bir tek senimi buluyor bu köpekler.belediye ne yapsın en fazla kısırlaştırıp aşını vurma yetkisi var.

KARTAL CAN
KARTAL CAN - 11 yıl Önce

belediye köpek toplama kamplarımı açsın.binlerce hayvanı tel kafes içine toplayıp doğal yaşamdan onları soyutlamak ne kadar insani bir davranış, öyle yaşayacaklarına yok edilmeleri daha mantıklı.

kartal can
kartal can - 11 yıl Önce

dilekçende şöyle demişssin en son 28.7.2009 tarihinde demekki bu olaylar taaa akp belediyesi dönemine kadar uzaniyor en son mavi masaya 28.7.2009 da başvurduğuna göre bu olayin gerisi en az 6-7 aylik bir zamanin şikayeti akp belediyesi bile çözemediyse onca imkana rağmen gerisini sen düşün.

önce can sonra parti
önce can sonra parti - 11 yıl Önce

kartal can, tipik bir chp lisin. şu cümlene bak "çok arahatsızsanız zehirleyin o köpekleri olsun bitsin," işte sizin köpeklere ve insana verdiğiniz değer. insanları ısırıyorlar yıllardır uğurmumcuda neden çözüm bulmuyorsunuz ha. irfanın dediği gibi çözmeye niyetiniz yok ki!

Belediye başkanınız bir köpeği için taa nevşehire cenaze töreni yapmaya gidiyorda bu köpeklere neden formül bulmuyor. sizde laf çok icraat yok. kaldı 11 ay bu millet sizi yollar zamanı gelince ta nevşehire...

SIRADAKİ HABER

banner17