Gazetede resmi yok diye kızıp gazetecilere aktivist diyen siyasetçi kim?

Kartal Gazetesi Kirpi adı altında gülçin imzasıyla karikatürler yayımlamaya başladı. Bizim da uzun zamandır planladığımız ve Kartal basınında bir eksiklik olan karikatür yayınlayarak yazılı ve görsel medyaya renk kattılar.

Gazetede resmi yok diye kızıp gazetecilere aktivist diyen siyasetçi kim?
Web sitesinde yayınlanan karikatürde bir politikacıya gönderme yapıldığı tahmin ediliyor.


Anlaşıldığı kadarıyla gazetede resmi yok diye kızıp gazetecilere aktivist diyen bir politikacıyı karikatürize ettiler. Gazetede benim neden resmim yok diyen politikacıya, sakin olun bir daha ki sayıda resminiz olacak denmekte.


Gazete, Aktivist ve Aktivizm'in açılımını da yayınlamış.



İşte anmalları ;



Not :
  Aktivist : Resmi veya gayrı resmi,hukuki veyahukiki olmayan,onaylanabilir ya da onaylanamayan aynı düşünce yada hayat görüşüne sahip kişi veya kişilerin bu düşünce veya  hayat görüşlerini,legal (yasal) ya da illegal (yasal olmayan) yollar ile eyleme dönüştürmesine katılan bireylere verilen tanım adıdır.                                                                                                        


Aktivizm : Genel anlamda eylemcilik veya aktivizm,toplumsal değişme ya da politik değişiklik meydana getirmek için kasıtlı bir biçimde yapılan eylem olarak tanımlanabilir.Bu eylem çelişmeli tartışmalarda taraflardan birini desteklemek yada muhalefet etmektir.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2013, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17