Temurhan Yıldız'dan Altınok Öz'e sert Cevap “İspatlamayan Müfteridir!'

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz bu gün Kartal Basınıyla Dragos kazı alanında bir araya geldi.

Temurhan Yıldız'dan Altınok Öz'e sert Cevap “İspatlamayan Müfteridir!'
Gazetecilerle samimi bir sohbet ortamında geçen görüşmede Kartal Belediye başkanı Altınok Öz bomba iddialarda bulundu.

Temurhan Yıldız 8 milyon aldı!

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Altınok Öz "Kamuya el atmalara büyük paralar ödedik. Sadece sayın Temurhan Yıldız kamuya el atmalardan 8 milyon lira aldı" dedi. Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar "Başkanım siz mecliste de dosyayı sallıyarak sayın başkan gitmeseydi bunları açıklayacaktım demiştiniz. Nedir bu belgeler verin ben yayımlayacağım" dedi. Bunun üzerine Altınok Öz "Siz ilk önce 9 Palmiyelerde kiralanan konutta neler oldu bir onu araştırın!" diyerek Gazetecilere araştırmacı gazetecilik yapmalarını tavsiye etti.

İddialarını ispatlamayan Müfteridir!

Altınok Öz'ün kendisi hakkında ki çarpıcı iddilarını sorduğumuz Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız başkan Öz'e çok sert şekilde cevap verdi. Yıldız "Sayın Öz bunu hep yapıyor. Bir iddia atıyor ortaya ama
orta da bilgi ve belge yok. Bir yönetici nasıl böyle mesnetsiz konuşmalar yapar. Böyle bir ciddiyetsizlik olabilir mi? Daha önce de belirttim yine söylüyorum, varsa reddiyat (ödeme makbuzları) belge ve bilgi göstersin. İddialarını ispatlamayan Müfteridir!


İFTİRA VE KARALAMAYI HEP YAPIYORLAR!


2009 yılında nasıl karalama ve iftira yaparak seçime girdilerse, seçimler yaklaştıkça aynı şeyleri tekrarlamaya başladılar. Bu halk, bu millet böyle karalamaları ve iftiraları kabul etmez. Böyle yakışıksız iftiralarla da kimse bir yere varamaz. Tekrar söylüyorum belge ve bilgileri varda iddialarını
ispatlamayan Müfteridir!" diyerek tepkisini dile getirdi.


ŞİMDİ SÖZ ALTINOK ÖZ'DE!



Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız'ın başkan Öz'e verdiği sert cevaplara, Kartal Belediye Başkanının belgelerle cevap verip vermeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Konu hakkında ki gelişmeleri siz okurlarımıza sunacağız.

Bizi izlemeye devam ediniz...




Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17