Ali Yüksel Yılmaz 'TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan galibiyetle geleceğiz.'

PTT 1.lig’in 33. Haftasında deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor’la önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kartalspor 26 kişilik oyuncu kadrosuyla Kütahya’ya gitti.

Ali Yüksel Yılmaz 'TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan galibiyetle geleceğiz.'
Kartalspor taraftar sorumlusu Ali Yüksel Yılmaz Gazetemize Kartalspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Yılmaz "
Oynadığımız dört önemli karşılaşmanın üçünü galip bitirdik. Yarın oynanacak maç bizim için çok önemlidir. Kartalspor'a güveniyoruz. Teknik direktörümüzün ve futbolcularımızın bize galibiyeti hediye edeceklerinden zerre kadar şüphemiz yoktur. Şimdiden Kartalspor'a başarılar diliyorum. Yolunuz ve şansınız açık olsun." dedi.


Kartalspor teknik direktör Mehmet Altıparmak'ta, geride bıraktıkları son dört haftada yakaladıkları birlik beraberliği Kütahya’da da göstermek istediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı.

Biz geride bıraktığımız dört haftada müthiş bir birliktelik yakaladık. Birlikteliğimizi öncelikle sahada sonra saha dışında tüm takıma yaydık. Sakat, cezalı, oynayacak olan ve olmayan tüm oyuncularımızla Kütahya’ya geldik. Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi biz bir bütünüz, sahada oynayanların sadece isimleri var ama biz 26 kişi, Kartal halkı ve sevdiklerimizle hep beraber sahanın içerisindeyiz.

Biz böyle ligde kalacağız buna çok inandık, bu anlamda son dört haftada çok iyi bir gelişme kaydettik, onun neticesinde de bütün takım olarak birlik ve beraberliğimizi göstermek adına tam kadro Kütahya’ya geldik. İşin en güzel yanı ise bu teklifin sakat ve oynamayacak olan oyuncularımızdan gelmesi oldu, bizim aklımızda olanı onlar dile getirdi. Bu müthiş bir olay, çünkü onlarında istemesi gerekir, biz sadece sahada oynayan 11 kişi değiliz, dışarıda olan insanlarında bu galibiyeti istemesi bizi başarıya götürür. Bu anlamda bütün futbolcularıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.


Altıparmak son altı haftalık periyotta en azından işi istedikleri noktaya getirdiklerini belirterek; “Çok önemli dört maç oynadık ve bu dört önemli karşılaşmanın üçünü galip bitirdik. Yarın bizim için büyük final, bu büyük finalde daha önce yaptığımız her şeyi sahada yine yapacağız. Buradan kazanarak dönme anlamında, umudumuzu son haftaya taşıma anlamında elimizden gelen bütün mücadeleyi sergileyeceğiz.

Biz takım olarak, yönetimimiz ve futbolcular olarak, taraftarımız ve semtimiz olarak bütün her şeyimizle bu maça hazırız. Artık maç saatini bekliyoruz bizi seven herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bu sadece benim onun davası değildir Kartalspor’un davasıdır. Onun için bize bağlı olan herkesi eğer mümkünse Kütahya’ya değilse yürekleriyle yanımızda hissetmek istiyoruz, inşallah bizde yarın Tavşanlı maçını kazanıp ümitlerimizi son maça kadar taşımak istiyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2013, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17