Kartal Belediyesi dört muhtarlık binası birden açtı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her ay düzenli toplantılar yaparak mahalle sorunlarını dinlediği muhtarlar için bu kez dört muhtarlık binası birden açarak muhtarlara bir kez daha destek verdi.

Kartal Belediyesi dört muhtarlık binası birden açtı

Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan  Kartal Yukarı Mahalle Muhtarlığı, Esentepe Mahalle Muhtarlığı, Yalı  Mahalle Muhtarlığı ve Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlıklarının açılışlarını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, başkan yardımcıları, danışmanlar, birim müdürleri ve Mahalle  muhtarlarının da katılımı ile gerçekleşti.

 


Kartal Yukarı Mahalle Muhtarlığı, Esentepe Mahalle Muhtarlığı, Yalı  Mahalle Muhtarlığı ve Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlıklarının kurdelesini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve muhtarlar birlikte kestiler. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, açılışta yeni yapılan muhtarlıklarda muhtar odası, hizmet bölümü ve mutfak ve banyolarının bulunduğu hizmet binasını gezdi. Muhtarlar ile günün anısına toplu fotoğraf  çektirdi.

 


Muhtarlık açılışlarının ardından bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Her ayın ilk cumartesi günleri muhtarlarımızla toplantı yapıyoruz. Bu toplantılar ile mahallelerin sorunlarını dinliyoruz. Bu toplantılara Belediye Meclis Üyeleri de katılıyor. Dolayısıyla onlarda kendi mahallerindeki sorunları muhtarlardan dinliyorlar. Muhtarlar  toplantısı ile birbirimizi daha iyi anlama şansı buluyoruz. Muhtarlar toplantısının ardından  Kartal Belediyesi tarafından yapılan 4  yeni mahalle muhtarlıklarımızın açılışını yaptık. Amacımız, hizmet edecek birimlerin rahat, huzurlu ve gönül rahatlığı içinde hizmet verebilmeleri sağlamaktı. Ve bunu da yaptık. Kartal Yukarı Mahalle Muhtarlığı, Esentepe Mahalle Muhtarlığı, Yalı  Mahalle Muhtarlığı ve Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlıklarını  törenle açmış bulunuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 


Kartal Belediyesi tarafından yapılan Kartal Yukarı Mahalle Muhtarlığı, Esentepe Mahalle Muhtarlığı, Topselvi Mahalle Muhtarlığı ve Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlıkları  mahalle halkının hizmetine girmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2013, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17