Altınok Öz'den Halkın haber alma hakkına engel!

Altınok Öz’ün emekçi basına tahammülsüzlüğü hat safhaya çıktı.

İlçem Gazetesi olarak Her ayın ilk haftası Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri toplanan Kartal Belediye Meclisini kesintisiz katılarak takip edip, meclisten geçen kararları ve gelişmeleri halkımıza sunmaktayız.

MECLİS’TE SES DÜZENİ BOZUK!

Aralık ayı ikinci meclis toplantısı 5 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 13.’te Altınok Öz başkanlığında toplandı. Mecliste ses sorunu yaşandı. Meclis başlamadan evvel ses düzeninin kontrol edilmemesi tam bir skandal niteliğinde idi. Sorun görevliler tarafından giderilmeye çalışıldı. CHP Kartal Belediye Meclis üyesi ve Meclis Başkan Vekili Taner Özdemir Ses düzeninde ki arızayı çözmeye çalıştı. Ses düzeninin bozuk olduğu ortamda söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Mehdi Akman kısa beklemeden sonra ses düzeni olmamasına rağmen konuşmaya başladı.     

ALTINOK ÖZ’DEN HALKIN SESİNE ENGEL!

Mehdi Akman’ın konuşması esnasında kameramızda kayıtta idi. Akman’ın konuşması duyulmayınca bizde kameramızla meclis koridorunda 2 sıra öne çıkarak kayıt almaya çalıştık. Altınok Öz’ün emekçi basına tahammülsüzlüğün hat safhaya çıktığını gördük. Bizim görevimizi yapmamızı engelleyerek geriye çıkmamızı söyledi. Bizde “Başkanım ses gelmiyor kayıttayız” dememize rağmen geriye çıkmamızı tekrarladı.

ALTINOK ÖZ’DEN HALKIN HABER ALMA HAKKINA ENGEL!   

Kartal Belediye Meclisinde bir ilk yaşandı. Her zaman basının meclisin koridorlarında görevlilerini yapmasına bir şey denmezken, engellenmezken Belediye Başkanı görevimizi yapmamızı ve halka haber almamızı engelledi.

YILMAYACAĞIZ!  SUSMAYACAĞIZ!

Gazetemizi bir yıldır reklam keserek cezalandırıp zayıf düşürmeye çalışan ve tazminat davasıyla da adeta bitirmeye çalışan, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü kamu görevi yapan ve halka haber taşıyan basına yapmış olduğu engellemeden dolayı kınıyoruz. Bütün engellemelere ve girişimlere rağmen biz halkımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz.

Yılmayacağız, yanlışlar karşısında susmayacağız.
  
Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2012, 11:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
şahin
şahin - 11 yıl Önce

halkçılıkları,halk için naralarının ölçüsü nedir.ölçüsü ancak onları eleştirmeye başlayıncaya kadar dır.halkçıyız:biz oy verirlerse.;değilse onlar bidon kafalıdırlar.özgürlükçüyüz;bizim hiç bir suç ve kusurlarımızı görmedikleri sürece.özgür basından yanayız,bizi millete olalım,olmayalım,iyi gösterdikleri sürece.yok eğer öyle değils,ancak kendileri için halkçı,kendilerin için özgürlükçüdürler.yani cumhuriyetin en başından bu güne kadar gelen hastalık iyileşmedi.altı ok ne anlama geliyor hala anlamış değilim chp için.

coşkun akkoç
coşkun akkoç - 11 yıl Önce

başkan halkı kandırıyo zanediyo ama yemezler secimde bunun hesabını soracağız basına sansür olmaz bu halk herşeyi biliyo zamanı gelince soracak bunların hesabını

serdar eroğlu
serdar eroğlu - 11 yıl Önce

biz basın dan yanayız halka herşeyi bildirmeli başkan herzaman insanları kandırıyo yeter artık biz başkanı istemiyoruz bunuda önsecimde görecek erzincanlıları sevmiyormuş bizim oyumuzla geldi bizde yollarız bunu bilsin

turan bayram
turan bayram - 11 yıl Önce

kartalda chp yi bitiren başkan olarak altınok tarihr grcrcrk hrlal olsun

alirıza kılıç
alirıza kılıç - 11 yıl Önce

bu başkan ne yaptığını biliyomu acaba ya bi sorun ne bu haraketler tavırlar bu şekil ne ya çocuk yapmaz içinmi gelmiş bıraksın ya yapamıyosa ne bu chp yi rezil duruma düşürüyo kendi biz bilmeyiz ama bizim partimizi rezil edemez

akif beki
akif beki - 11 yıl Önce

chp zihniyetinden başka ne beklenirki

SIRADAKİ HABER

banner17