Marmara Avcıları ve 2.Büyük Buluşma başlıyor.

2017 yılı 2. Buluşmaya hazırmısınız?

Marmara Avcıları ve 2.Büyük Buluşma başlıyor.
banner46

Marmara Avcıları Kuruluşu

Marmara avcıları grubu  İrfan Güleç, Gökhan Ekiz, Ferhat Karababa, Tanju Karababa ,Özgür Sarıkaya,Ulaş Kocabaş, Mehmet Sönmez ,Murat Bolat ve Sezgin Celep olmak üzere  5 Temmuz 2012 tarihinde kurulmuştur. Amatör bir başlangıç yapılmış olsada kısa zamanda büyük kitlelere hitap etme fırsatını yakalamışlardır. Gerek amatör serbest dalgıçlar, gerek profesyoneller tarafından binlerce serbes dalış meraklısı ilgi ile destek vermekte ve grubu takip etmektedir. Marmara avcıları temalı grup kısa sürede ülke çapında destek ve ilgi görmeyi başarmıştır.

Grubun Amacı Nedir ?

 Grup Serbest Dalışı  ülke çapında yaygın hale getirmeyi, serbest dalışın sağlık yönünden faydalarını, amatör seviyede hobi edinen dalgıçların bu sporu sorun ve problem yaşamadan yapmalarını ve zıpkın avcılığında olası tehlikelerden kaçınma ve doğayı koruyarak avlanmayı amaç edinmiştir. Kısacası sporu sevdirmeyi ve sporu yapanları bilinçlendirmeyi hedeflemiştir.

 

Organizasyonlar

 Sosyal medya üzerinden birçok kitleye ulaşınca ilk olarak 2016 yılında Marmara Avcıları Buluşması adı altında ülkenin dört bir yanından serbes dalış ve zıpkın avcılığına merak salmış gerek amatör, gerek profesyonelleri bir araya getirmiştir. Spora merak salan fakat birbirleriyle tanışmayan birçok kişiyi bir araya getirerek sosyalleştirmiştir. Soru cevap şeklinde anketler düzenleyip doğru bilinen birçok yanlış bilgiyi doğru olarak kitlesine aktarmıştır. Dahada ileri giderek ve SSI ULUSLAR ARASI SERBES DALIŞ direktörün ……-…..’yı  organizasyona davet ederek en profesyonel ağızdan grubunu bilgilendirmiştir. Olası sağlık sorunlarında ilk yardımı, metaryel seçimini, doğanın nasıl korunacağını, avcılıkta dikkat edilmesi gerekenleri ve daha birçok hususu SSI’dan kitlesine aktarmıştır. Serbes Dalış ve Zıpkın Avcılığını özel çekilmiş eşli dalış ve güvenli dalış videoları ile tehlikeli olabilecek boyutlardan güvenli boyutlara getirilmesini algısal ve duyusal olarak anlatmışlardır. İlgi bu kadar yoğun olunca yerli ve yabancı markaların dikkatini bi hayli  çekerek katılımcı firmalar tarafından desteklenmiş, organizasyonda standlar açılarak yüzlerce marka tanıtılmıştır. Gruba sponsor olan markalar tarafından çekilişler ile neredeyse her katılımcıya çeşitli hediyeler vermişlerdir.

2017 2. Buluşma

 Bu sene ilgi hiç olmadığı kadar fazla. Binleri bir araya getirmeyi planlayan grup bu sene organizasyonu dahada genişletmiştir. Tanıtılacak markalar ve standlar  yerli-yabancı firmalar tarafından hazırlanmıştır. Brunch açık büfe kahvaltısı ile daha renkli hale gelmiştir. Bir ilke imza atarak Dünya Serbes Dalış şampiyonu Devrim Cenk Ulusoyu ve birbirinden değerli, Sertan Aydın, Zeynel Abidin Sezgün, Birgül Erken gibi  konuklar olacaktır. Dj eşliğinde müzik ve eğlence olacak, birbirinden değerli hediyeler grubun ve Serbest Dalışın sevdalıları ile buluşacaktır. Yöneticilerin konuşmaları, bilgilendirmeleri herşeyi dahada güzel kılmaya devam edecek. Kısacası bu sene çok renkli bir organizasyon olacak gibi gözüküyor.  

Organizasyon;

9 Nisan 2017 tarihinde Kurtköy Miracle Otelde olacaktır.

Harmandere Mah. Dedepaşa Cad. Site Sk. No:8, 01960 Kurtköy – Pendik-İstanbul                                             Tel : 0216 510 0404 

//www.miracleistanbulasia.com/

Program

09:00 – Giriş, Kayıtlar

09:00-14:00 Açık Büfe Kahvaltı

14:00-15:00 Grup Yöneticileri Konuşmaları

15:00 –15:30  Devrim Cenk Ulusoy Konuşması

15:30-18:00 Süpriz Çekilişler-Dj Müzik Eğlence

Giriş-35 TL

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17