Kartal’ın paralarıyla Nevşehir’e Heykel!

Altınok Öz’den memleketi Nevşehir'e kıyak!

Kartal’ın paralarıyla Nevşehir’e Heykel!
banner46

Kartallıların Şehri Emin (Şehrin güvenilir insanı) olarak seçtiği Altınok Öz, Kartallıların paralarını kendi memleketine harcayarak bu güveni adeta suistimal ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Kartallıların alın terleriyle ödediği vergileriyle Nevşehire heykel yaptığı ortaya çıktı.

Kartal Heykeli Nevşehir'e!

Altınok Öz ilk seçildiği 2009 yılından bu zamana kadar onlarca heykel yaptırıp milyonları bulan paraları heykelcilere ve mermercilere akıttı. Bu heykellerin içinde bir tane Kartal heykeli olmazken, Nevşehir'e Kartal Heykeli yaptırtıp gönderdiği ortaya çıktı.

144 bin liramız Nevşehir'e gitti.

Kartallıların alın terleriyle ödediği vergileriyle Altınok Öz'ün Nevşehir'e heykel yatırtıp gönderdiği ve heykelin bedelinin 144.578.31 TL. olduğu bilgisine gazetemiz ulaştı. 

İşte o heykel

İşte o Belge;

Yıl 2012 idi. Faaliyet Raporu mecliste görüşülüyordu. CHP’li başkan Altınok Öz’ün ikinci yılı dolmuştu. Dönemin meclis üyesi Mehdi Akman konuşmuş ve “Balık baştan kokar! Böyle müsrif bir başkanın Kartal'ın başında bir dakika bile durması zulümdür!“ demişti. 2011 Faaliyet raporundan bu zamana aradan 6 koca yıl geçti. Ne değişti? Neler Değişti?

Altınok Öz, sayın Akman’ın dediği gibi “Müsrif” miydi? Bu yazı dizimizde belgeler ve yapılan icraatları gözler önüne serip, sayın Öz’ün müsrif olup olmadığını onu seçen veya seçmeyen halkın takdirine bırakacağız.

Altınok Öz daha öncede Kıbrıs'a Heykel göndermişti.

İşte o haberimiz;

Altınok Öz Kartal'ın 206 bin lirasıyla Kıbrıs'a hizmet yaptı.


Altınok Öz Kartal'ın 206 bin lirasıyla Kıbrıs'a hizmet yaptı.

İşçilerin birikmiş paralarını ödeyemeyen, hacizlerle boğuşan borç batağında ki Kartal Belediyesi başkanı Altınok Öz, Kartal'ın dışına hizmet etmeye devam ediyor.


Üç Makam aracı olan ve Makam otomobili için yakalama emri verilen Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ise borçlar umurunda bile değil.



Kartal Belediyesi Kartal'lıların alın terleriyle ödedikleri vergilerle Kıbrıs'a heykel ve park yaptı. Kıbrıs'a heykel ve park konusu 2012 yılında Kartal Belediye Meclisi'ne gelmiş muhalefetin bütün itirazlarına rağmen CHP'li meclis üyelerinin oyları ile geçmişti. Türkiye'de hiç bir belediyenin yapmadığı bir işi Borç batağında ki Kartal Belediyesi'nin yapması ise hayretlerle karşılandı. Altınok Öz geçtiğimiz Cuma günü Kartal'dan 65 kişi olduğu iddia edilen bir grupla Kıbrıs'a gitti. Bu iki günlük gezinin maliyetinin ise 100 bin lirayı geçmiş olabileceği tahmin ediliyor.
 


Kartal Belediyesi'nin akıl almaz uygulamaları bunlarla da kalmıyor. Kartal'ın yerel sanatçılarına konser verdirten belediye, sanatçıların bin lirasını bile veremeyecek durumda. Meclis gündemine bile gelen sanatçıların mağduriyeti konusu belediyeyi ödeme noktasında harekete geçirmedi.



Kartal'ın parasıyla siyasi nüfuz!
 

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz, Kartal'lıların paralarıyla Kıbrıs'a heykel yaptırtarak, Kıbrıs'ta Türkiye Cumhuriyeti başbakanı veya Cumhurbaşkanıymış gibi kendine siyasi kariyer yaptı. Türkiye'de binlerce belediye başkanı varken sadece Altınok Öz'ün Rauf Denktaş üzerinden siyaset ve prim yapması kamuoyunda büyük bir siyasi manevra olarak algılandı.

İŞTE KIBRIS FATURASI
 

2 Adet Çocuk Oyun grubu 13.200.00 TL.

20 Adet oturma Grubu 5.400.00 TL.

20 Adet Çöp bidonu 5.570.00 TL.

Rauf Denktaş Heykeli 175.500.00 TL.

Nakliye 7.000.00 TL.

Toplam: 206.670.00 TL. +KDV

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 13:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17