Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi öğrencilerin hizmetine açıldı.

Sancaktepe'ye birbirinden değerli eserler yapan İsmail Erdem, Bir spor salonu daha öğrencilerin hizmetine sundu.

Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi öğrencilerin hizmetine açıldı.
Sancaktepe Belediyesinin desteği, Borusan Holding’in katkıları ile yapılan Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı.



Hüseyin Temizel İlköğretim Okulunda 1 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen açılış törenine Başkanımız İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Gürsoy Erol, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan,AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Borusan Holding yöneticileri ve davetliler katıldı.



Açılışta konuşan Başkanı Erdem, hizmete açılan spor salonunun modern standartlarda yapıldığını söyleyerek, “Gençler her şeyin en güzeline layık, gençlerimiz bizim için son derece önemli ve değerlidir. Yapılan bu salonlarda spor yapan gençler çok önemli faaliyetleri de gerçekleştirecekler. Bizler geleceğimizin teminatı gençlerimizin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz” dedi.



Sporun insanın fiziksel, ruhsal ve psikolojik gelişimine sağladığı faydanın yanı sıra bir ülkenin aydınlık geleceği için de muazzam önem taşıdığının altını çizen BaşkanErdem ”Temellerini attığımız ve yine ilçe sporuna, Türk sporuna katma değer sağlayacak; ülkemizin, milletimizin geleceğini aydınlatacak tesislerimizin de yapımı devam ediyor. Allah’ın izniyle onları da yakın zamanda hizmete açacağız” dedi.



Konuşmasının sonunda spor salonunun hayata geçmesinde büyük emeği olan Borusan Holding yöneticilerine teşekkür eden Erdem ”Borusan Holding’in değerli katkılarıyla bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hüseyin Temizel İlköğretim Okulumuzun Spor Salonu’nun hem ilçemiz gençlerine hem de ülkemizin ve milletimizin geleceğine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından gerçekleşen plaket takdiminin ardından  Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu spor salonu hizmete açıldı.


İsmail Erdem ve protokol üyeleri açılışın ardından spor salonunda incelemelerde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 02:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17