Erdem Sancaktepe'ye 2 Dev Hizmet Daha kazandırdı.

Ahmed-i Hani Bilgi evi ve Özgecan Aslan ASM ‘nin açılışı yapıldı.

Erdem Sancaktepe'ye 2 Dev Hizmet Daha kazandırdı.

24 Ekim Salı günü gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç , Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Genç Sancaktepe’nin her mahallesine yapılan Bilgi evlerinin 18.sini Sancaktepe’li gençlerin hizmetine açtıklarını ve Bilgi Merkezleri’ni gelecek için çok büyük yatırımlar olarak gördüğünü belirtti.

Ayrıca  bilgi evlerinde yapılan çalışmaların önemine değinen Başkan Erdem: “Modern bilgilerle çağa ayak uydurabilen, millî, ahlâkî ve kültürel değerlere bağlı bir bilinçle eğitim seviyesini yükseltmeyi amaç edinen, düzenli okuma alışkanlığı ile vizyonunu geliştirerek özgüven sahibi gençler, ülkenin geleceği daha da aydınlanacaktır” şeklinde konuştu.

 Aile Sağlığı Merkezleri’nin de önemine değinen ve sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Erdem: “Aile Sağlığı Merkezleri’nin açılması kadar verimli işletilmesi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verilmesi de çok önemlidir. Burada teknolojik donanım yeterliliği kadar, sağlık personelinin niteliği de büyük önem taşıyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki, Aile Sağlığı Merkezlerimizdeki sağlık personellerimiz, hem mesleki yeterlilik hem de insan ilişkileri bakımından, oldukça nitelikli, pırıl pırıl insanlardır. Halkımıza güler yüzlü ve kaliteli hizmet verebilmek için varlarını yoklarını ortaya koyarak canla başla çalışmaktadırlar. Burada, sizlerin huzurunuzda, onlara da teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan protokol konuşmaların ardından Ahmed-i Hani Bilgi evi ve Özgecan Aslan ASM ‘nin açılışı, vatandaşların da katılımı ile beraber gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 01:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17