Kartal'dan Türkiye birincisi. Gururlandık

Kartallı öğrenciler ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.

Kartal'dan Türkiye birincisi. Gururlandık

Teknofest 2020 ödül töreni büyük bir coşkuya tanık oldu.

Özel Kartal Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye birincisi oldular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde konuştu.

Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından, canlı bağlantıyla 30 ilde "dene yap teknoloji atölyesi" açılışı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bağlantı yapılan illerden Hakkari ve Edirne'de valilerle görüştü, bilgi aldı.

Gençlere üstün başarılar dileyen Erdoğan, "İnşallah aydınlık geleceğimizin adımı olsun" diyerek beraberindekilerle kurdeleyi kesti ve açılışı yaptı.

Erdoğan, daha sonra festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi. Öğrenciler de Erdoğan'a "Teknofest 2020" yazılı kilim takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 11:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17