En hayırlı İmam, Zülfikar Tunç

Zengin ile yoksul arasında köprü kuran Cami İmamı Zülfikar Tunç, bol bol hayır duaları alıyor.

En hayırlı İmam, Zülfikar Tunç
banner46

ÖZEL HABER

Gazetemize Zülfikar Hocayı o kadar överek anlattılar ki, kendisini ziyaret edip bu haberi gerçekleştirdik. Gördük ki, Zülfikar hocayı bize överlerken az bile anlatmışlar.

Kıbrıs Şehitleri Cami İmamı Zülfikar Tunç, İmamlık görevinden arta kalan zamanlarda zenginler ile yoksullar arasında adeta yardım köprüsü oluşturmuş.

Hayırsever İş adamlarımız var!

Gazetemize açıklamalarda bulunan Zülfikar Tunç hoca “Ülkemizde yoksul insanlar olduğu gibi, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever işadamlarımız da var. Biz bu hayırsever işadamları ile işçi tulumu giyip kömür taşıyoruz. Bazen zarflara koydukları paraları benimle beraber yoksullara götürüp kendi elleriyle hayır yapmanın mutluluğunu paylaşıyorlar. Yoksullara ev eşyalarını arabaya yükleyip evlerine kadar bizzat kendi ellerimizle ulaştırıyoruz. Gönüllü kardeşlerimiz var öğlen yemek arası çalıştıkları iş yerinden izin alıp gelip, burada ki eşyaları düzenliyorlar.

27 ton kömür dağıttık.

300 haneye kurbanlık et dağıttık. Halep’e 2 tır dolusu insani yardım gönderdik. 27 ton kömür dağıttık. Gebze, Düzce, Bolu, Ordu’ya giyim ve gıda yardımı gönderdik. Mardin’e Bim Kartları gönderdik, Yoksullar bu kartlarla marketlerden istediği ihtiyacını kendisi aldı.

Zengin de olsan, fakirde olsan gel!

Vatandaşlarımıza sizin aracılığınızla seslenmek istiyorum. Zengin de olsanız, fakirde olsanız Kıbrıs Şehitleri Cami’ye bize ulaşın. Yoksul halkımızın kışa girdiğimiz şu günlerde kömüre, gıdaya ihtiyaçları var. Bizlere en az gelen yardım malzemeleri mutfak gereçleridir. Mutfak gereçlerini bizlere ulaştırırlarsa bizde muhtaç olanlara teslim ederiz. Hayırda yarışalım. Hadisi şerifte buyuruyor ki Peygamber efendimiz “Sizin en hayırlınız, insanlara faydalı olandır.” Biz zengin ile yoksul arasında köprü olmaya hazırız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 14:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17