Trabzon ve Çaykaralılar Derneği'ne yılın en başarılı Hemşehri derneği ödülü

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği'ne “Pırlanta Adam” ödülü verildi.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği'ne yılın en başarılı Hemşehri derneği ödülü

İstanbul Anadolu Yakası'nın en güçlü gazetelerinden İlçem Gazetesi 13. Kuruluş Yıldönümünü Düzenlediği bir gece ile kutladı.

"İstanbul'da Farklı Fikirlerin Hoşgörü ile Buluştuğu Gazete" Sloganıyla yayım yapan İlçem Gazetesi, Kartal'ın protokolünü bir araya getirerek adeta gövde gösterisi yaptı.

13. Kuruluş yıldönümünü kutlayan İlçem Gazetesi, “Pırlanta Adamlar” ödülü kapsamında yılın en başarılı Hemşehri derneği plaketini Trabzon ve Çaykaralılar Derneği'ne verdi. Plaketi Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Yönetimi adına Yönetim Kurulu Üyesi İlker Bakioğlu oldu. Bakioğlu'na plaketi Kartal Kültür Kardeşliği Platformu Genel Başkanı Ömer İÇMELİ takdim etti. Geceye Trabzon ve Çaykaralılar Derneği eski başkanı Adem Yıldız, yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya ve Kadın kolları, Kartal Kültür Kardeşliği Platformu yöneticileri Kenan Albayrak ve Oktay Tepe katıldı.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Yönetimi adına Yönetim Kurulu Üyesi İlker Bakioğlu yaptığı konuşmada "Bize bu ödülü layık gören İlçem Gazetesi'ne ve www.ilcemhaber.com haber sitesi imtiyaz Sahibi Sayın Aytekin Yaşar beye ve tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz. Nice yıllara başarılarınızın artarak devamını dileriz." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 21:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17