Sırat Platformuna yılın en başarılı Pırlanta adamlar ödülü

Hayırda yarışan gençler kamuoyunun takdirini kazandı.

Sırat Platformuna yılın en başarılı Pırlanta adamlar ödülü

İstanbul Anadolu Yakası'nın en güçlü gazetelerinden İlçem Gazetesi 13. Kuruluş Yıldönümünü Düzenlediği bir gece ile kutladı.

"İstanbul'da Farklı Fikirlerin Hoşgörü ile Buluştuğu Gazete" Sloganıyla yayım yapan İlçem Gazetesi, Kartal'ın protokolünü bir araya getirerek adeta gövde gösterisi yaptı.

13. Kuruluş yıldönümünü kutlayan İlçem Gazetesi, “Pırlanta Adamlar” ödülü kapsamında yılın en başarılı platformu plaketini Sırat Platformu'na verdi. Platformun plaketini Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi ve Platform başkanı Haydar Göksoy aldı. Plaketin takdimini Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman yaptı.

Platform'a neden plaket verdik?

İşte o haberimiz. Lütfen okumak için aşağıda ki linki tıklayınız;

//www.ilcemhaber.com/kartal/sirat-platformu-haydar-goksoy-baskanliginda-iyilikte-yarisiyor-h5678.html

Sırat Platformu, Haydar Göksoy başkanlığında iyilikte yarışıyor.

Sırat Platformu Çanakkale'ye yardıma koştu.

20 Şubat 2017 Pazartesi 10:46
Sırat Platformu, Haydar Göksoy başkanlığında iyilikte yarışıyor.

Çanakkale'de yaşanan depremlerden dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın yardımına Sırat Platformu yetişti.

Haydar Göksoy'un başkanı olduğu Sırat Platformu Depremden mağdurolan Çanakkale Ayvacık ilçesi Yukarı Köyü'ne yardıma koştu.

Haydar Göksoy, hayırsever platform üyeleri Yavuz İçmeli, Adem Kılıç, M. Yasir Oruç, Asiye Taşçı, Sevcan Karakuyu, Murat Tüfekçi, Vedat Şimşek, Murat Burak, Adna Akdemir, Şahin Yetimoğlu, Selim Demirhan, Adnan Akay, Emre Çakır, Zeynep Çağlayan, Furkan Ordukaya, Şahin Köroğlu ve Talha Tarık Küçük yaptıkları iyiliklerden dolayı bol bol dua aldılar. Sırat Platformu üyeleri bir kamyondolusu oyuncak götürerek depremden morali bozulan çocukları sevindirmeye çalıştılar.


Platform, Halep'e de yardım götürmüştü.

Haydar Göksoy'un başkanı olduğu Sırat Platformu daha öncede Halep'te mağdur olan vatandaşlara tırlar dolusu yardım taşımış ve gönüllere girmişlerdi.

 


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 22:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17