Yeşilay Kartal Şubesi'nden istişare toplantısı.

Yeşilay Kartal Şubesi Muhtarlarla ve yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Yeşilay Kartal Şubesi'nden istişare toplantısı.
banner46

Altan Yıldırım'ın ev sahipliğinde Küçükyalı Aydınevler Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı da sohbet ortamında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Toplantıya Kartal Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Resul Özdemir, İBB Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Mahalle Muhtarları ve mahalli basın ve Yeşilay Kartal Şubesi yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


Selamlama konuşması yapan Şube Başkanı Hülya B. Göbeloğlu “Davetimize katılarak bizleri desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Sizlerin fikirleri bizim için önemlidir. Bizler var gücümüzle çalışıyoruz. İstiyoruz ki, Muhtarlarımızın, Okullarımızda ki öğretmenlerimizin, STK temsilcilerinin ve basınımızın da bu kutsal görevde yanımızda olsun ve desteklesin.” Dedi.


Şube Başkanı Hülya B. Göbeloğlu’nun konuşmasından sonra Yeşilay Kartal Denetim Kom. Başkanı-İBB Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Resul Özdemir, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Mahalle Muhtarları da fikirlerini ve tavsiyelerini belirttiler.

Yeşilay Kartal Şube Başkanı Hülya B. Göbeloğlu, Yeşilay gönüllüsü ve iş adamı Altan Yıldırım'a tablo hediye etti. 

Toplantı günün anısına çekilen resimlerle son buldu.



Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 00:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17