Muş'lu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu 2. İstanbul Buluşmasını Gerçekleştirdi.

Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP) 2. kez buluştu.

Muş'lu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu 2. İstanbul Buluşmasını Gerçekleştirdi.

Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP)  Kurucu Başkanı Davut BOZKURT başkanlığında 2. İstanbul Buluşmasını Avcılarda bulunan İstanbul Muşlular Derneğinde kahvaltı programı düzenleyerek bir araya geldiler.



Platformun 2. İstanbul Buluşması Arnavutköy Çardaktepe Camii İmam Hatibi Sayın Abdulbari BOZKURT’un Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayarak daha sonra sunum eşliğinde Platformun Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu üyelerini açıkladı.


Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP) ‘nun Açılış ve 1. İstanbul Buluşması olan 19.03.2016 tarihinden sonra yapılan projeleri tek tek tanıtımı yapıldı.


Kurucu Başkan Davut BOZKURT şunları söyledi; "Platformumuzu kısa süre önce kurduk ve giderek ilerleme ve büyüme yolunda hızlı adımlar atmaktayız. Amacımız olan Bürokrat ve Akademisyenlerimiz ile iletişime geçip kimimiz neredeyiz? Hemşerilerimize nasıl faydalı  birer öncü olabiliriz ve Muş için her alanda nasıl projeler yapabiliriz. Muşlu gerek Bürokrat ve gerek Akademisyenlerimizin üye sayıları gittikçe çoğalıyor. Ailemizin bu büyümesi ve destek alarak yaptığımız projeler bizim doğru yolda olduğumuzu ve daha çok içtenlikle çalışmamızı gösteriyor.


Bu süre zarfında, Platformumuzun Proje Danışmanı olan Sayın Acem YILDIRIM’ın büyük gayret ve çabası ile  Muş’umuza İki kütüphane, Kitap, Kırtasiye, Kızılay ile birlikte Öğrencilerimize giyim malzemeleri ve Kutlu Doğum Haftasında 1200 adet Peygamberimizin Hayatını anlatan kitapları il ve ilçelerimize gönderip kutlayıp toplam 5 tane proje gerçekleştirdik.


Projelerimizi birlikte gerçekleştirdiğimiz Değerli Bakırköy Eğitim Bir-Sen İlçe Bşk. Acem YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdürümüz Cevdet ARSLAN, Okul Müdürü Suna TARHAN, Korkut Kızılay Bşk. Fatih BİLGİN, İstanbul Muşlular Dernğ. Kurucu Bşk. Şahin GÜLTEKİN, Öz Kevser Vakfı Bşk. Ferhat ÇALIŞYE, İş Adamı Refik KASAK, Hocamız Volkan BALIKÇI, Okul Müdürü Berangül SATIOĞLU, Okul Müdürü Ufuk AYDIN ve Okul Müdürü Erhan KAYA’ya teşekkürler ederiz.


Bundan sonra Bürokrat, Akademisyen, İş Adamları ve STK lar ile daha sıkı bir çalışma içerisinde olup etkin ve verimli kalıcı projeler üretmeye gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu konuda Muş ve Muş’a gönül veren tüm bireylerin desteklerini Platformumuz olarak bekliyoruz.


Yola Devam sloganı ile birlikte Ele ele, Gönül Gönülle, Birlik, Kardeşlik ve Barış içinde olarak Ülkemize, Memleketimize daha faydalı olmak ve kalıcı eserler bırakmak için Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP), İl il programlar düzenleyip projelerini hızla sürdürmeye devam edecektir.


Platformumuzun 2. İstanbul Buluşmasında bize sponsor olan REFİX GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Refik KASAK Beye ve Bize Ev sahipliği yapıp kapılarını açan İSTANBUL MUŞLULAR DERNEĞİ Kurucu Başkanı Sayın Şahin GÜLTEKİN Beye,  Dernek Başkanı Sayın Şeref SEÇKİN Beye, Dernek Yönetimi ve Üyelerine teşekkür ederiz.


Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP) muzun her zaman yanında olduğunu bize hissettiren ;


Hemşerimiz AK Parti Manisa Milletvekili Sayın İsmail BİLEN, Hemşerimiz AK Parti Bursa Milletvekili Sayın M. Müfit AYDIN, AK Parti Muş Milletvekili Sayın M. Emin ŞİMŞEK, Muş Valisi Sayın Seddar YAVUZ, Muş Belediye Başkanı Sayın Feyat ASYA, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Sayın Fethi Ahmet POLAT, Muş Milli Eğitim il Müdürü Sayın Cevdet ARSLAN, Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Abdulbari AKSOY, Muş Kızılay Başkanı Sayın Cengiz KOÇ, Hemşerimiz Bingöl Tarım İl Tarım İl Müdürü Sayın Mehmet YILDIRIM ve Hemşerimiz Erzurum Tarım İl Müdürü Sayın Osman AKAR, ve Hemşerimiz AK Parti Avcılar İlçe Başkan Yrdm. Sayın Lezgi IŞIK’a teşekkür ederiz.


Muşlu Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (MUŞ-BAP) Kurucu Başkanı Davut BOZKURT buluşma süreci boyunca yapılan sohbet ve görüşmelerden çok mutlu ve olumlu sonuçlar elde ettiğinizi belirti.

 
Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 11:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17