Kartalspor Taner Özdemir’le devam kararı aldı.

Kartalspor Olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

Kartalspor Taner Özdemir’le devam kararı aldı.
Kartalspor Kulübünün 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü yapılması planlanan fakat gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Mayıs 2016’ya ertelenen Olağanüstü genel kurulu bugün çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi.

Toplantının açılış ve sunuş konuşmasını Genel Sekreter Sirvet Küçükakyüz yaparken Divan Başkanlığına Ayhan Taş, Divan Başkan Yardımcılığına Önder Hamdi Özgür, Katip Üyeliğine Atilla Belentepe ve Salim Aykut seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında Olağanüstü Genel Kurul Gündem Maddelerine devam edildi. Genel Kurul Başkanlık Divanına imza yetki verilmesi, Yönetim Kurulunun  Faaliyet Raporunun Okunması, Bilanço ve Gelir Tablosunun okunması, Denetleme Kurulu Raporunun Okunması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Raporlarının Müzakere Edilerek Görüşülmesi ve Ayrı Ayrı İbraya Sunulması, Yeni Yönetim Bütçenin Okunması ve Görüşülmesi, Gerektiğinde Bütçe Tadilleri Yapmak için Yönetim Kuruluna Yetki verilmesi maddelerinden sonra Yeni Yönetim Kurulunun Seçimine geçildi.

Divan Heyetine liste sunan tek isim Taner Özdemir olurken yapılan oylama sonucunda Taner Özdemir oy birliği ile tekrardan Kartalspor Başkanı Seçildi.

Yönetim Kurulu Listesinde birkaç isim değişikliği yaparak kongreye giren Taner Özdemir, Kongre sonrası gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında şu ifadelerde bulundu. “Yeni yönetim kurulumuzu daha güçlü hale getirerek görevimize devam ediyoruz.

Üç alık görev süresinde bize desteğini esirgemeyen ve yeni dönemde de bize güvenerek destek olacağını söyleyen Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Sayın Altınok Öz’e de şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Görevde olduğumuz süre içerisinde tüm imkanlarımızı seferber ederek takımımızı kümede tutmaya çalıştık. Son maça kadar bu iddiamızı devam ettirerek son haftaya kadar geldik. Ne var ki üzülerek söylüyorum, son hafta aldığımız beraberlikle lige tutunamadık. Geçen bu 3 aylık süre zarfında hem aylar öncesinde düştü denilen takımın iddiasını son haftaya kadar taşıdık, hem kulübün devir aldığımız dönemki borcunu yaklaşık 1.500.000 ( Bir buçuk milyon) Türk Lirası eksilttik. Hem de Kartalspor altyapı tesislerini baştan sona yenileyerek geleceğimizi sağlam temellere oturturduk, ayrıca oradaki projelerimizde devam edecek. Bu da bizim Mali başarımızdır.

Ben ve yönetim Kurulundaki arkadaşlarımın bu saatten sonraki hedefi Kartalspor’u tekrardan 2.lig’e çıkartmaktır. Bu hedef doğrultusunda yönetim kurulundaki arkadaşlarımla ve Kartalspor’un başarısı için bize destek olacak herkesle bir uyum içerisinde çalışacağız. Bu duygularla hepinizi saygıyla selamlıyorum, genel kurulumuzun Kartalspor’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Taner Özdemir’in Başkanlığındaki yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;



1- Taner Özdemir (BAŞKAN)
2- Sirvet Küçükakyüz
3- Aydın Kaya
4- Veysi Batmaz
5- İnan Demirel
6- Ayhan Kara
7- Vechettin Alır
8- Önder Turmuş
9- Görkem Akdağ
10- Ali Yılmaz
11- Selami Baydilli
12- Turgay Tepebaş
13- Eray Arslan 
Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 02:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17