Kemal Berk “Kartal Kızılay yangından mal kaçırır gibi kongre yaptı!“

Kartal Belediye Meclisinde söz alıp Kartal Kızılay'ı konuşan ve eleştiren Kemal Berk'e Ak Parti'li meclis üyelerinden tepki geldi. Berk; “Yangından mal kaçırır gibi kimsenin haberi olmadan kongre yapıldı ve Kartal’dan kimse çağırılmadı” şeklinde konuşarak, yaptıkları hizmetleri de kısaca açıkladı.

Kartal Belediye meclisinde konuşan Kemal Berk’in Türk Kızılayı Kartal Şubesi ile ilgili yaptığı açıklamalar Kartal'ın gündemine bomba gibi düştü.


Kemal Berk "Türk Kızılayı Kartal Şubesi geçen haftalarda kongresini yaptı. Geçen dönem yönetimde olan Sayın Metin Bektaş, ben ve diğer yönetimde ki hiçbir arkadaşım kongreye çağrılmadı.

Türk Kızılayı Kartal Şubesi, Cevizli Şubesi ile birleştirildi. Kamu yarına olan bu derneklerin içine siyaset girdi.

Biz, bu dernekte birçok hizmet verdik. Bunlar neler derseniz; Türk Kızılayı Kartal Lisesi 3,8 Trilyon para harcanarak. Türk Kızılayı Kartal Tıp Merkezi’ni hastaneye dönüştürmek.  Genel merkeze de 7,8 trilyon kaynak aktardık Kartal’dan. Geldiğimiz süreçte ise; AK Partinin ilçe Başkan yardımcısı Cevizli’de ki şube de oturmaktadır ve siyasi partinin bürosu olarak kullanılmaktadır.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

TEPKİ GÖSTERDİLER!

Kemal Berk'in Belediye Meclisinde söz alıp Kızılay'ı eleştirmesine Ak Parti'li meclis üyeleri Abdi Kesimal ve Abubekir Taşyürek "Böyle bir açıklama yapmanın yeri meclismidir? Varsa bir kurum hakkında eleştirin, basına başka bir mekanda toplar basın açıklamasında bulunursun." diyerek tepki gösterdiler.

Berk'in konuşmasında ismi geçen Metin Bektaş'ın da sessizliğini muhafaza etmesi dikkatleri çekerken, Kartal Kızılay'ın bu iddialara nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2013, 09:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin BERK
Metin BERK - 11 yıl Önce

kızılay kartal şubesi maalesef fikret polat başkanliginda, ünsal kiraç'ın irtibat bürosu olarak kullanılmakta. onun için bizimle alakası yoktur sayın berk. ak parti ilçe başkanımız dahi davet etmediler sizimi edecekler..

soganlıklı
soganlıklı - 11 yıl Önce

benim paramı haksız olarak harcayabilirsin,senin paranı harcayabilirim ama kamunun arabasını kullanmak haksız yere. tüyü bitmemişin hakkı vardır bunda. araba hergün evin önünde düğüne onunla,,eglenceye onunla edep yahu

haklıymış
haklıymış - 11 yıl Önce

ak parti ilçe başkani hasan altuntaş kongre var ve akşam listeyi müjdat ile yapiyor, sabah oluyor müjdat listede yok aman ne laf söylemeler, bende sizinle kizmiştim ama hasan bey sizi neden almadigini şimdi anladım özür dilerim hasancım.

Adam satmak.
Adam satmak. - 11 yıl Önce

dün abdullahçı o yaramaz ,sonra ünsalcı faydam bitince senide satarım.. aman padişahım sen çok yaşa. o kendini biliyor..

başkanımlayım
başkanımlayım - 11 yıl Önce


ak parti ilçe başkanımın tasvip ettiği bir kişi kişi yok listede, nasıl ak parti ilçe listesi dersin kemal bey,hepsi ilçenin muhalefetine çalışanlar olsa olsa sizin adamınız olurlar, lütfen konuşurken bilinde konuşun.

SIRADAKİ HABER

banner17