CHP'liler çok sevinecek. Temurhan Yıldız Milletvekili aday adayı oldu.

Temurhan Yıldız Ak Parti'ye Üçüncü kez kaybettirir mi?

CHP'liler çok sevinecek. Temurhan Yıldız Milletvekili aday adayı oldu.
banner46
Ak Parti Türkiye'de ve İstanbul'da oylarını yükseltip başarıdan başarıya koşarken, Kartal'da siyaseti beceremeyen ve halktan kopuk olan Temurhan Yıldız başkanlığında gerileme yaşadı. 

Sağ partiler olan Refah Partisi ve akabinde Ak Parti 15 yıl sandıkta solun elinden alarak idare ettiği Kartal'ı, Temurhan Yıldız'ın ilçe başkanlığında ve Belediye başkan adaylığında kaybetti. 10 yıl Kartal'ı CHP'li belediye yönetecek. Daha sonra yönetme ihtimali de daha şimdiden yüksek görünmekte.

Ak Parti tabanı çok üzgün ve Temurhan Yıldız'a kırgın. Mahalle teşkilatları, ilçe yöneticileri, milletvekilleri, meclis üyeleri ve adayları yani Recep Tayyip Erdoğan'a gönül verenler gecelerini gündüzlerine katarak Kartal'ı yeniden almak için var güçleriyle çalıştılar. Hakkını yememek lazım Av. Temurhan Yıldız'da çalıştı. Çalıştı ama nasıl çalıştı! Yıldız'ın yerel seçim'e 1 gün kala hatta seçim günü bile Ak Parti üyelerini kırdığı iddia ediliyor. Bazı Ak Parti'liler Yıldız aday gösterilirse oy vermeyiz diye tepki gösteriyorlar. 

Yıldız'dan Mesaj var!

Temurhan Yıldız basına ve partililere gönderdiği SMS te "İstanbul 1. Bölgeden Milletvekilliği aday adaylık müracaatımızı yaptık. Destek ve dualarınızı bekliyorum." dedi.

Ak Parti Yıldız'ı aday gösterir mi?

Ak Parti aday adaylık müracaatlarını bu gün 20 Şubat 2015 günü sonlandırdı. Önümüzde ki günlerde ise temayül yoklaması yapacak. Yıldız'ın temayül'den ne kadar oy alacağı ve Ak Parti'nin 2 dönem Kartal'ı kaybeden Temurhan Yıldız'ı aday gösterip göstermeyeceği ise daha şimdiden merak konusu.

Gelişmeleri siz okurlarımıza duyuracağız.

Bizi izlemeye devam ediniz...



Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 21:58

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Yılmaz
Bayram Yılmaz - 9 yıl Önce

Saygı değer ilçem gazetesi sizin Temurhan Yıldız beyle AkParti Kartal ilçesinde geçmişte nasıl başarılar yaşadığını siz herkezden fazla biliyorsunuz örnek vermek gerekirse üye sayıları, 2011 seçiminden aldığımız oy bunlar ortada.
2014 seçiminde ise yaşanan talihsizlik ler ortada 14.000 oyun iptali ve bence en önemli olay paralelcilerin tüm Türkiye de olduğu gibi Kartal da ki oylarıdır
Saygılarımla eski Yunus Mah Başkanı Bayram Yılmaz

mustafa arslanoğlu
mustafa arslanoğlu - 9 yıl Önce

Merhaba ben Temurhan Yıldız'ın başarılı olacağını inanıyorum. Olduğu gibi görüneni bazıları sevmez.

Reyhan
Reyhan - 9 yıl Önce

2011 seçimlerinde 120.000 oyu hayal diyenler 123.000 oyu görünce bu adama ne metiyeler dizdiler şimdi kötü adam dimi T.YILDIZ .Bekir Beyin aday oldugu seçimin faturasıda kesilmiş maşAllah ne hikmetse kimse il başkanlığına yada Genel merkeze diyemiyor Bekir Beyi neden kartaldan aday gösterdin diye. Neyse Aytekin Bey siz iyi biliyorsunuz Kartal'ın nasıl kaybedildigini size iyi çalışmalar. ARSLAN...

Necmeddin
Necmeddin - 9 yıl Önce

Yolun açık olsun abi Kartalin hürriyetin en büyük sorunu mulkiyet sorununu senin döneminde çözüme başladı ve devam ediyor size ve şu anki ilçe başkanımıza ve ekibine teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner17