Çekmeköy Spor Parkı hizmete açıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'e bir park daha kazandırdı.

Çekmeköy Spor Parkı hizmete açıldı.
banner46

Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne inşa ettiği spor parkı yapılan bir törenle hizmete açıldı. Açılış programına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Nişantepe Mahalle Muhtarı Yakup Baydar ve davetliler katıldı.

Nişantepe Mahallesi’ne yapılan Spor Parkı’nda 1 futbol sahası,2 Basketbol sahası ve egzersiz aletleri bulunuyor. Ayrıca parkın etrafı 600 adet ağaç ve bitkiyle süslendi.

Parkın açılış töreninde katılımcılara seslenen Başkan Poyraz “ Parkımız, ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun. Bu parktan mahalle halkımızın yanısıra Emlak Konut İlk ve Ortaokulu, Nişantepe İlk ve Ortaokulumuzda faydalanacak. Bu güzel parkın yapımıda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün Nişantepe Mahallemiz, oturmak için, gezmek için, yaşayabilmek için en değerli mahallelerden bir tanesi oldu. Böyle güzel bir mahalleye, böyle güzel bir parkımız da helali hoş olsun. Parkımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

Açılış programının ardından Alemdağ Emlak Konut İlk ve Ortokulu Müdürü ile Okul aile birliği Başkanı, Başkan Poyraz'a teşekkür plaketi takdim etti.

Açılışta Renkli Görüntüler Ortaya Çıktı

Açılış programına katılan ilk ve orta okul öğrencileri ile sohbet eden Başkan Poyraz, öğrencilerden şarkı söylemek ve şiir okumak isteyenleri sahneye davet etti. Öğrenciler söyledikleri şarkılar ve okudukları şiirler ile alanda bulunan davetlilerden büyük alkış topladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 04:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17