Halser 2012 İstanbul Fuarı tarihi ve adresi

Türkiye yaş meyve sebze sektörünün kalbi konumunda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Yaş Meyve Sebze Hali, ülkemizin en önemli sektörel organizasyonlarından...

Halser 2012 İstanbul Fuarı tarihi ve adresi

Türkiye yaş meyve sebze sektörünün kalbi konumunda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Yaş Meyve Sebze Hali, ülkemizin en önemli sektörel organizasyonlarından birine ikinci kez ev sahipliği yapıyor.

Bayrampaşa Hal Kompleksi içinde yapılacak olan HALSER Yaş Sebze Meyve, Üretim Girdileri, Paketleme, Lojistik, Pazarlama Fuarı sektörün bütün paydaşlarının buluşma noktası oluyor.

HALSER Fuarı, sadece yurt içi yaş meyve sebze piyasalarınca değil; komşu ülkelerdeki ithalatçılar başta olmak üzere yabancı sektör paydaşlarının da ilgisini çekiyor.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuarda 63 sektör temsilcisi stant açarken, 3 gün boyunca açık olan sergiyi yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti.

HALSER Fuarı, Türkiye Tarım Sektörü’nde doğrudan pazara odaklanan ilk fuar organizasyonu olmasıyla özel bir projedir. Tarımsal yetiştiricilik süreçlerinde tüketici tercihlerinin giderek daha belirleyici olması dolayısıyla pazarlama kanallarında etkin olan toptancı hallerinin sektörle daha yakın ilişkiler kurması hedefleniyor.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Hal Tesisleri’nde 10.000 m2 kapalı alanda düzenlenecek.

Fuarda, Hal esnafı ve üreticiler, meyve ve sebzelerden stantlar kuracak, yemek yaparak yarışacaklar.




TARİH            : 24-26 Mayıs 2012


SAAT              : 11.30

YER                : İstanbul Sebze ve Meyve Hali / BAYRAMPAŞA

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17