Uğur Mumcu Mahallesinde Harfiyat dağları! Uğur Mumcu sahipsiz mi kaldı

Uğur Mumcu Mahallesinde Harfiyat dağları! Uğur Mumcu sahipsiz mi kaldı

Uğur Mumcu Mahallesi halkı tedirgin. Saldırgan köpeklerden şikayetçi olan vatandaşlar yerel yönetimden çözüm bulamazken, şimdide harfiyat dağlarının dikilmesi tepkilere neden oldu.

CHP'Lİ BELEDİYE ZAMANINDA SAHİPSİZ Mİ KALDI?

Sol görüşlülerin ağırlıkta olduğu Uğur Mumcu Mahallesi, CHP'li Belediye zamanında sahipsiz kalmaktan şikayetçi. Önce Çöp üzerine yapılan bina mahalle sakinlerini ayaklandırmıştı. Sonra başıboş köpeklerin vatandaşlara saldırıları ile gündeme gelen Uğur Mumcu Mahallesi, en son olarak Kamyonların gidip gelip harfiyat dökmeleri vatandaşların tepkisine neden oluyor.

4300 Öğrenci'nin bulunduğu mahalle

Milli Eğitim Vakfı İ.Ö.O. ve Hacı Hatice Bayraktar Llisesi'nin bulunduğu Mahallede 4300 öğrenci okumakta. Bir yandan köpek saldırılarına maruz kalan mahalleli, şimdi de harfiyat yığıntılarını hayretle izlemekte. Mahalle muhtarına şikayetler artmış vaziyette.

Öz, “Sen gitde muhtarlık görevini yap, halkı provake etme”

Mahalle sakinlerinden gelen tepkilere cevap vermekte zorlandığını dile getiren mahalle muhtarı Soner Eker, bu durumu Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş’a sorduğunda “ Bu alan Belediyemize ait bir alandır, bu alanı geçici olarak Harfiyat döküm alanı olarak kullanacağız” şeklinde açıklamasının yanı sıra Kartal Belediye Başkan Opr. Dr. Altınok Öz’e durumu bildirdiğinde ise aldığı cevap çok ilginç olmuş. Başkan Öz, mahallenin muhtarına “ Sen gitde muhtarlık görevini yap, halkı provake etme” şeklinde cevap verdiğini belirtti.

Muhtar Eker’de, “ Sende Başkanlık görevini yap”

Hafriyat döküm alanı hakkında bilgi almak maksadıyla Başkan Öz’le görüştüğünü ifade eden Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, aldığı ters cevap karşısında aynı sertlikle “ Ben muhtarlık görevimi yapıyorum, sende Belediye Başkanlık görevini iyi yap. Bu konuyla ilgili belki 100 -150 defa telefonla veya bizzat gelerek soran mahalle halkına cevap vermek durumunda olan benim”  şeklinde cevap verdiğini belirtti.

BU SORULAR YANIT BEKLİYOR.

Uğur Mumcu Meydan projesinin yapılacağı alana harfiyat döküldüğüne göre, Soru

1: Neden bu alana dökülüyor?

2: Bu alanın sonradan kazılacağı ve zeminine 2-3 katlı otopark yapılacağı bilinmekte, dolayısı ile başka alana bir daha mı taşınacak?

3: Kartal Belediyesinin araçları yok mu?

4: Komşu Belediyelerden Neden araç kiralandı?

5: harfiyatlar sonradan bu alandan alınıp başka alana taşınarak 2. kez ödeme yapılacak mı?

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17