Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ayşegül Arslan'ın şok cevabı!

Medya Mahallesi'ne konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Ayşegül Arslan'ı hangi cevabıyla kızdırdı ?

Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ayşegül Arslan'ın şok cevabı!

Medya Mahallesi'ne konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Ayşegül Arslan'ı hangi cevabıyla kızdırdı ?

Ayşenur Arslan, Kemal Kılıçdaroğlu'na seçmenler tarafından neden anlaşılmadığını sordu. Soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, ""Biz yurtdışında gayet iyi anlaşılıyoruz" demesi üzerine  Ayşenur Arslan'ın eleştirilerine hedef oldu.

"SİZE ONLAR MI OY VERİYOR"

Aldığı cevap karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadıktan sonra Kılıçdaroğlu'na sert bir göndermede bulunan Ayşenur Arslan: "Size Yurtdışındaki insanlar oy vermiyor buradakilerin de anlaması gerekmiyor mu" dedi.

SARIGÜL'E YEŞİL IŞIK

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde basında çok yer alan Sarıgül'ün kendisi ile ilgili eleştirilerine rağmen  Ayşegül Arslan'ın sorusu üzerine  'Sarıgül CHP'ye üye olmak isterse kabul ederiz' dedi.

Sarıgül’ün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterileceği yönündeki iddialara ilişkin bir soruya Kılıçdaroğlu şu sözlerle cevap verdi:

"Konuşuluyor. Yazılıyor çiziliyor. Sayın Sarıgül partimizin üyesi değil. Onun için yorum yapılması doğru olmaz. Biz partimizi herkesi açtık. Özel bir davet düşünmüyoruz. Partimizin kapısı herkese açık."

HZ. ALİ GAFI

"Geçen gün İslam düşünürü Hz Ali dediniz bu söyleminiz bilgi yetersizliği olarak yer değerlendirildi" ne diyorsanız sorusuna Kılıçdaroğlu, "Evet, Hz Ali önemli bir İslam düşünürüdür... Kitapları vardır... Siz onu nasıl olur görmezsiniz... O önce insandır kılıcından, insanlığı vardır... Siz nasıl olur da bunu görmezsiniz?" dedi.

Milliyet



Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17