" />

Tuzla 4. Kültür Sanat Spor ve Bilim Günlerinde Görkemli Final

Tuzla 4. Kültür Sanat Spor ve Bilim Günlerinde Görkemli Final

TUZLA Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen “ Tuzla 4. Kültür Sanat Spor ve Bilim Günleri” heyecan dolu gösteriler ve yarışlarla sona erdi.

Son gün gerçekleşen deniz sporları yarışlarında kano, dragon bot ve kürek yarışları yapıldı. Bir hafta içerisinde 30 etkinliğin yaşandığı Kültür Sanat Spor ve Bilim Günleri, ödül töreni ile son buldu.

Tuzla Sahilinde düzenlenen kano, kürek ve dragon bot yarışlarında, milli sporcuların da yer aldığı kano ve kürek takımları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Zaman zaman alabora olan kanolar ve denize düşen sporcular, izleyenleri heyecanlandırdı. Ancak tecrübeli sporcular, bu kazaları sorunsuz bir şekilde atlattı. Deniz sporları yarışmalarında dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel ve diğer protokol mensupları tarafından verildi.

Tuzla'da yaşam kalitesi yükseliyor

4. Kültür Sanat Spor ve Bilim günleri ile ilgili görüşlerini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bilim kültür ve spor faaliyetlerine her zaman destek olduklarının altını çizdiği konuşmasında, "Her yıl düzenlediğimiz bu etkinlikler de gösteriyor ki, Tuzla'da yaşam kalitesi git gide yükselmekte" şeklinde konuştu.

Başkan Yazıcı, “Yeşil ile mavinin buluştuğu bu ilçede böyle kapsamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz etkinlikler, ilçemizdeki kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmasının bir sonucudur. Bu organizasyona emeği geçen tüm kurumlarımıza ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17