Tuzla HEM, Türkiye birincisi.

Tuzla HEM müdür Metin Çangır öncülüğünde Yine Fark Attı...

Tuzla HEM, Türkiye birincisi.
banner46

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Türkiye Birincisi
 -

-
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi geçmiş dönemlerde olduğu gibi 2022-2023 eğitim öğretim yılında da Destekleme ve Yetiştirme kurslarında açtığı kurslar ve ulaştığı kursiyer sayısı ile fark yarattı.
Tuzla Halk Eğitimi Merkezinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan 979 öğrenciden 559’u üniversiteli oldu. İçinde bulunduğumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ise Tuzla Halk Eğitimi Merkezinde mezun öğrencilere yönelik olarak açılan 301 kurs ve kurslara katılan 1210 öğrenci ile Tuzla Halk Eğitimi Merkezi bu alanda da liderliği kimseye kaptırmadı.

-

-
Üniversiteye hazırlanan mezun öğrenciler ise hallerinden gayet memnun. Hiç bir ücret ödemeden katıldıkları kurslarda alanında uzman öğretmenlerden aldıkları kaliteli eğitim sayinde tüm öğrenciler hedeflerini en üst seviyeye yükseltmiş durumda.

-

-
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, 2015 yılından beri devam eden kurslarımızda her yıl artan kursiyer sayımızla daha fazla gencimize ulaşıyoruz. Tuzla Belediyesi İle uyum içinde yürüttüğümüz işbirliği sayesinde her yıl daha fazla gencimize ulaşıyoruz. Bu yıl dört farklı kurs merkezinizde 31 öğretmen ile toplam 60 şubede 1210 kursiyerimiz kurslarımıza katılmakta kurslarımıza karılan kursiyerlerimize temel derslerin yanında eğitim koçluğu ve rehberlik desteği de sağlıyoruz. Kursiyerlerimiz Tuzla Belediyemizin düzenlediği sosyal etkinlikler sayesinde sınav sitesinden de uzaklaşıyor bu sayede başarı da artıyor dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2022, 18:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17