Sultanbeyli İlçe Örgütü'nün yemeğinde kadına şiddet!

Sultanbeyli İlçe Örgütü'nün yemeğinde rezalet......

Sultanbeyli İlçe Örgütü'nün yemeğinde kadına şiddet!

Sultanbeyli İlçe Örgütü'nün yemeğinde rezalet... İlçe Başkanı Muharrem Konuk'un arkadaşları, Kadın Kolları eski Başkanı Hatice Karaoğlu'na saldırdı.

Gerçek Gündem'in haberine göre Karaoğlu'yla birlikte yemeğe gelen bir kadın da yumruklardan nasibini aldı. Dayak yiyen kadınların şikayetçi olmaması için araya partililer girdi. Asansörde de sıkıştırılan ve dayak atılan Karaoğlu, bugün saat 15.00 sularında ''darp gördüğü''ne ilişkin rapor aldı. CHP yönetimi ise olayın üzerinden 48 saat geçmesine rağmen sessizliğini koruyor.

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'ndeki "kadına dayak rezaleti''nin bir başka örneği bu kez İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde yaşandı. Sultanbeyli İlçe Örgütü'nün dayanışma yemeğine katılan partililer, bir anda yükselen çığlık sesleri yüzünden şoka girdi.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANDI
Çekmeköy'de düzenlenen dayanışma yemeğinde, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Muharrem Konuk ile Kadın Kolları eski Başkanı Hatice Karaoğlu arasında tartışma çıktı. Hatice Karaoğlu'nun "Parti iyi gitmiyor, parti iyi yönetilmiyor" sözlerine, İlçe Başkanı Muharrem Konuk tepki gösterdi. Bunun üzerine, Konuk'un çalışma arkadaşları Kadın Kolları eski Başkanı Karaoğlu'na fiziki müdahalede bulundu. Annesine saldırıldığını gören oğlu duruma müdahale edince ortalık karıştı. Hatice Karaoğlu'nun oğlu İlçe Başkanı Muharrem Konuk'a yumruk attı.

BÖYLE BİR REZALET GÖRÜLMEDİ
Bunun üzerine İlçe Başkanı Konuk'un arkadaşları anne - oğula vurmaya başladı. Dayak yiyen kadınlar, olay yerinden kaçmaya çalışırken, alkollü olduğu belirlenen saldırgan grup şiddet uygulamaya devam etti. Asansöre binmeye çalışan Karaoğlu ve arkadaşı bu kez de asansörde kıstırıldı. Hatice Karaoğlu, gruptan kaçmaya çalışırken, asansörün kapısını kapatmaya çalıştı. Saldırgan grup asansöre binmeye çalışan kadınların elini asansörün kapısının arasına sıkıştırdı. Tekmeler atan grup Karaoğlu'nun elinin ezilmesine yol açtı. Karaoğlu'nun vücudunda da çeşitli morarmalar meydana geldi.

Tüm örgütün önünde yaşanan kavga, polisin yemeğin düzenlendiği restauranta çağrılmasıyla sona erdi. 12 araçla olay yerine gelen polis, kavgaya karışan isimleri karakola götürerek ifadelerini aldı. Kavgaya karışan kişiler, pazar sabahı saat 03.00 sularında serbest bırakıldı.

MATKAP: HABERİM YOKTU, SİZDEN ÖĞRENDİM
Bu arada, Sultanbeyli'de yaşanan rezalet üzerine konuştuğumuz CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihad Matkap ise "Olaydan haberim yoktu. Bana bilgi verilmedi. Hemen ilgilenecek ve gereğini yapacağım" dedi.

YENİMAHALLE'DEKİLERE SORUŞTURMA YOK
Bilindiği üzere, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde de CHP'li kadınlar parti binasında daak yemiş, ısrarlı yayınlarımız sonucu soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma daha sonra ise CHP yönetiminin isteği üzerine ört bas edilmişti. Soruşturma başlatan İl Disiplin Kurulu "Bu konu partimize zarar veriyor. Soruşturma kapatılmıştır" kararını vermişti.

KILIÇDAROĞLU NE YAPACAK?
Bilindiği üzere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir süre önce yaptığı konuşmada, "Partide kavgaya izin vermem. Kavga edeni atarım" demişti. Sultanbeyli'deki olaydan sonra gözler Kılıçdaroğılu'na çevrildi. GERÇEK GÜNDEM

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17