AKAR "Kartal Kızılay Yönetimine güveniyorum."

Kartal Kızılay Başkanlığına Dr.Müjdat...

AKAR

Kartal Kızılay Başkanlığına Dr.Müjdat KEÇELİ ve Ekibi getirildikten sonra ilk ziyaretlerini Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR’a yapmışlardı. Küçükyalı Tıp merkezinde samimi bir ortamda yapılan ziyaretten sonra çok geçmeden AKAR ve yanında bulunan Genel Başkan Danışmanı Taşkın GÜNDAG ve Pendik Kızılay Başkanı Murat KOÇAK Kartalı şubeyi ziyarette bulundular.

Yukarıda Resimde Soldan Genel Başkan Danışmanı Taşkın GÜNDAG, Genel sekreter yrd. Mehmet Fuat DAYINLARLI, Kızılay Tıp Merkezi Müdürü Dr.Hüsnü ALTUNAY, Pendik Kızılay Şube Müdürü Murat TAŞKIN, Kızılay Yön. Kur. Üyesi Murat TAŞKIN, Kartal Kızılay Yön. Yusuf AKBULUT, Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Fikret POLAT, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, Kartal Kızılay Şube Başkanı Dr. Müjdat KEÇELİ, Şube Sekreteri Muammer AYYILDIZ, Kartal Kızılay üyesi Basın sözcüsü Faruk ŞAHİN, Zeki KARAİSMAİLOĞLU Çekilen resimden sonra Kartalda yapılan kan kampanyası, kandil proğramları vb etkinliklerden bahsedilerek yapılacak olan programlar ile ilğili istişarelerde bulunuldu.

AKAR yönetiminize güveniyorum yapacağınız her etkinliğin arkasındayım. Müjdat Bey uzun zamandır tanıdığım ve kendisine güvendiğim birisi diyerek KEÇELİ’ye olan güvenini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17