" />

Ümraniye Belediyesine ‘En Hızlı Gelişen İlçe Ödülü’

Ümraniye Belediyesine ‘En Hızlı Gelişen İlçe Ödülü’
banner46

YÖK Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ve 3 Milyon 800 bin öğrencinin oy kullandığı ‘Yarının Liderleri Zirvesi- Başarı Ödülleri’ isimli ankette, Ümraniye ‘En Hızlı Gelişen İlçe’ seçildi. Ümraniye adına ödülü Ümraniye Belediye Başkan Hasan Can aldı.

YÖK Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ‘Yarının Liderleri’ konulu anketin sonucunda ödüle değer bulunan kişi ve kurumlara, düzenlenen bir törenle ödülleri verildi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Yarının Liderleri Başarı Ödülleri’ törenine siyaset, sanat, iş ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

‘EN HIZLI GELİŞEN İLÇE: ÜMRANİYE’

Ödül töreninde, anket sonucunda ödüle değer bulunan kişi ve kurumlara ödülleri verildi. 3 Milyon 800 bin öğrencinin katılımıyla yapılan büyük ankette, Ümraniye, ‘En Hızlı Gelişen İlçe’ seçildi. Öğrencilerin oylarıyla ödüle değer bulunan Ümraniye’nin ödülünü Ümraniye Belediye Başkan Hasan Can aldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘ÜMRANİYE’DEKİ GELİŞİMİ ÖĞRENCİLER DE TEYİT ETTİ’

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Hasan Can, Ümraniye’nin ödüle değer bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ümraniye’de başlattıkları değişim sürecinin 3 milyon 800 bin öğrencinin katıldığı bir ankette bir kez daha teyit edildiğini belirten Başkan Hasan Can, Ümraniyelilere daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için 8 yıldır canla başla çalıştıklarını vurguladı. Başkan Hasan Can, konuşmasında anket katılımcılarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17