Kartal Belediyesi Ak Parti Sahne müziğini kullanarak şaşırttı!

Kartal Belediyesi düzenlediği festivalde bir ayrıntı...

Kartal Belediyesi Ak Parti Sahne müziğini kullanarak şaşırttı!

Kartal Belediyesi düzenlediği festivalde bir ayrıntı dikkatimizi çekti.

AK PARTİ'NİN COŞKU MÜZİĞİ

Festival bitiminde ve aralarda çalan müzik Ak Parti'nin temel atma törenlerinde ve açılışlarda kullandığı müzikten başkası değildi. Belediye başkanı sahneye çağırılırken ve plaket takdimi yapılırken bu müziğin çalması dinleyenlerden bazılarını ister istemez mutlu ediyor.

BİR ISLIKTA SEN ÇAL!

Siyasi Partilerin özellikle çok dikkat ettikleri ve titizlikle seçtikleri müzikler vardır. Ak Parti'de videoda ve festival alanında duyduğunuz veya duyacağınız müziği coşkulu olması nedeniyle temel atma ve açılış törenlerinde kullanıyor. CHP'li Kartal Belediyesinin bunu bilerek mi, yada bilmeyerek mi uyguladığı merak konusu oldu. "Bir ıslıkta sen çal müziği artık cezbetmiyor mu?" sorusu vatandaşlarda merak uyandırdı.

BİLEREK Mİ AK PARTİ MÜZİĞİ?

Ak Parti'nin kullandığı müziğin kullanılması akıllara çeşitli soruları da beraberinde getiriyor. Biz bu soruları burada yazmak istemiyoruz ama vatandaşlar veya CHP'liler çok soracaklardır diye tahmin ediyoruz.

SES DÜZENİ KAÇA KİRALANDI?

Festival boyunca ses düzeni kuran firmanın Nevşehirli olduğu söylemi de bizlere de ulaşmış vaziyette. Ses düzeni'nin günlük kaça kiralandığı ve başka düşük teklif verenlerin olup olmadığı ve aralarında ki fiyat farkı ise gerçekten merak uyandırıyor. Belediye festivalin maliyetini halka açarsa kuşkusuz memnuniyet uyandıracaktır.

İŞTE O VİDEO

İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ;

//www.dailymotion.com/video/xrre6i_ak-parti-muziyi-kartalda_news?search_algo=1

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17