Hamza Tozkoparan Kartalspor'a destek istedi

Hoca dayanmayan Kartalspor; Bir sezonda Besim Durmuş, Özcan Kızıltan ve üçüncü olarak Osman Özdemir'le anlaştı. 12 maçta, 6 yenilgi, 3 galibiyet, 3 beraberlik yaşayan Kartalspor'un bu durumu Kulüp başkanı Hamza Tozkoparan'ı çok üzüyor.

Hamza Tozkoparan Kartalspor'a destek istedi
Bildiri yayınlayan Kartalspor Kulüp başkanı Hamza Tozkoparan;

Destek zamanı


Son zamanlarda yaşadığımız kötü gidişinde etkisiyle, sosyal medyada futbolcularımıza yönelik eleştiri boyutunu aşan yazılar görmekteyim.

Kartalspor kulübü başkanı olarak futbolcularımızın onurunu kıracak, onların performansını olumsuz yönde etkileyecek hiçbir yazı ve yorumu onaylamadığımı söylemek isterim. Sosyal medyayı kullanan biri olarak, elimden geldiğince gelen mesajlara cevap vererek, taraftarlarımıza, Kartalspor’u takip ederek bilgi almak isteyenlere değer verdiğimi gösterdiğime inanıyorum.

Her kişi ve kurumun eleştirilebileceği gibi Kartalspor’un da eleştirilmesi doğaldır, ama bu eleştirilerin hakaret boyutuna ulaşarak futbolcumuzun, teknik ekibimizin, yöneticimizin ve hatta taraftarlarımızın onurunu zedeleyecek, onları olumsuz yönde etkileyecek şekilde yapılmasını kabul edemem. Taraftarlarımız bu sıkıntılı süreçte takımına, hocasına, yönetimine ve en önemlisi futbolcusuna her zamankinden fazla sahip çıkmalıdır.

Kartalspor kulüp başkanı olarak, dün olduğu gibi bugünde taraftarlarımızın da desteğiyle Kartalspor forması giyen bütün oyuncularımın sonuna kadar yanında olduğumu ve onlara sonuna kadar sahip çıkacağıma tüm kamuoyu nezdinde belirtmek isterim.


Hamza Tozkoparan

Kartalspor Kulüp Başkanı
Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2013, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17