ABD'li turist Sarai Sierra'nın Türkiye'de öldürülmesi "Türkiye'nin ayıbı!" diye nitelendirildi.

13 gündür aranan Sarai Sierra'nın cesedi Cankurtaran'daki tarihi surların içinde bulundu. Kafası sert cisimle ezilen Sierra'nın belden aşağısı çıplaktı

ABD'li turist Sarai Sierra'nın Türkiye'de öldürülmesi
İstanbul polisini alarma geçiren, MİT ve FBI'ın da devreye girmesine neden olan ABD'li turist Sarai Sierra'nın esrarengiz kaybolma öyküsü hazin bitti.

13 gündür her yerde aranan Sierra'nın cesedi dün akşam saatlerinde Cankurtaran'daki tarihi surların içindeki bir dehlizde bulundu. İlk bulgular talihsiz kadının vahşice katledildiğini gösteriyor.

TÜRKİYE'NİN AYIBI!
ABD'li turistin Türkiye'de öldürülmesi, Turizm'i canlandırmaya çalışan Ülkemiz için yurt dışında kötü intiba uyandıracak. Sağ duyulu her vatandaşımız bu cinayet için "Türkiye'nin ayıbı!" diyor.


13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Üzerinden çıkan ehliyet cesedin Sierra'ya ait olduğunu kesinleştirdi. Yapılan incelemede talihsiz kadının başının sert bir cisimle ezilerek öldürüldüğü ve belden aşağısının da çıplak olduğu tespit edildi. Kadının karın bölgesinde de neden olduğu tespit edilemeyen bir yara izi bulundu. Cesedin yakınında bir de battaniye vardı. Polis tecavüz ihtimalinin de üzerinde duruyor. Sierra'nın üzerindeki altın küpe ve kolyelerin alınmadığı saptanırken cep telefonu ve tablet bilgisayarının kayıp olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili bölgede bulunan 2'si kadın 13 kişi ise gözaltına alındı.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2013, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17