Ak Parti Kartal ilçe Gençlik Kolları Suriye Yararına Kermes düzenledi.

Kartal ilçe Gençlik Kolları Kartal Meydanında Suriye Yararına Kermes düzenledi.

Ak Parti Kartal ilçe Gençlik Kolları Suriye Yararına Kermes düzenledi.

Ak Parti Gençlik Kolları İstanbul Kartal’da Suriye için kermes düzenledi. Sadaka Taşı derneğiyle ortaklaşa düzenlenen kermese ilgi oldukça yoğundu.

Ak Parti Kartal Gençlik kolları Uğur Uyhan : “Suriye’deki kardeşlerimiz açlıkla hastalıklarla uğraşırken biz de onlara destek olmak adına böyle bir organizasyon düzenledik. Malzemelerin tamamı Kartal halkı ve mahalle teşkilatlarımızın yardımıyla toplandı.”


Bizim amacımız sıkıntıları çözmek!

Ak Parti İlçe Başkanı Timurhan Yıldız ise, “Gençlik kollarımıza bu çalışmaları için teşekkür ediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun sıkıntıya düşmüş mazlum insanların yanında olmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız en son açın yatağa tok girmediği sürece, en son yetimin başı okşanmadığı sürece, en son zalimlerin yok olmadığı sürece bu çalışmalara devam etmemiz lazım. İnşallah Kartal Halkı ve teşkilatımız bu görevi yerine getiriyor. Biz sadece aracılık yapıyoruz. İnşallah insanların sıkıntıya düştüğünü görmeyiz ama bu olduğu sürece biz de destek olacağız. Biz sadece siyaset yapmıyoruz bizim amacımız sıkıntıları çözmek bu medeniyetin geçmişini bilerek geleceğe ilgili de aynı duyguları yansıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17