DSP Kartal Kongreye gidiyor! İlhan Güzelgün'den bomba açıklamalar!

Demokratik Sol parti Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün Şubat ayı içerisinde DSP Kartal İlçesinin kongre yapacağını gazetemize değerlendirdi.

Daha önce "Kendi ilçemde ön seçim istiyorum!" diyerek demokrasi den yana olan tavrını net şekilde ortaya koyan İlhan Güzelgün gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güzelgün "Kongreye gidiyoruz. Üye listemiz hazırdır. İsteyenlere fotokopisini verebilirim. Bizde ben anlayışı yoktur, biz anlayışı vardır. Siyaset bir ekip işidir. Bizim ekibimiz örgütümüzdür. Hiç kimse örgütten ileri değildir. Örgüt herkesten üstündür. Bana karşı olsun, olmasın herkesi kucaklıyorum. Kartal'da göreve geldiğimiz günden bu yana partimizde devrim yaptık, sokakta devrim yaptık. Demokratik Sol Partiyi 20 mahallede konuşulur hale getirdik. Bunu örgütümüzle başardık. Hiç kimse örgütü ret ederek, küçümseyerek bir yere varamaz!" dedi.

İlhan güzelgün'ün birbirinden çarpıcı açıklamaları yayınladığımız video da.
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2013, 00:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
dursun akar
dursun akar - 11 yıl Önce

sayın güzel gün geldiğinizden beri dsp de çiddi bir atılım başladı inşallah kongreden sonrada hiç hız kesmeden çalışmalarınıza devam edersiniz. bir dsp li olarak bu çalışmalar devam ettikce üzerimize düşen ne var ise yapacağımızdan emin olabilirsiniz.ilçem gazetisinide çalışan insanların yanında olup halka bu çalışmaları tarafsız şekilde yansıttığı içinde kutluyorum

SIRADAKİ HABER

banner17