Almanya Bundesliga’da 8. Hafta Sonunda Çıkan İstatistikler

Yasal bahis siteleri verileri dikkate alınarak hazırlanan bu liste, wsbet sitesinin istatistiklerinden yararlanarak oluşturuldu. Almanya Ligi’nde geride kalan 8 hafta sonunda dikkat çeken istatistikler şu şekilde.

Almanya Bundesliga’da 8. Hafta Sonunda Çıkan İstatistikler

verileri dikkate alınarak hazırlanan bu liste, wsbet sitesinin istatistiklerinden yararlanarak oluşturuldu. Almanya Ligi’nde geride kalan 8 hafta sonunda dikkat çeken istatistikler şu şekilde.

                Bayern Münih’in olduğu bir ligde, 8. Hafta, 3.hafta, 25. Hafta herhalde farketmez. Bayern Münih attığı 28 gol ile ligin açık ara en çok gol atan takımı konumunda.

Bol gollü karşılaşmalarına alışık olduğumuz Bundesliga’da 8. Hafta itibariyle kalesinde en çok gol gören takım ligin sonunda bulunan Stuttgart. Stuttgart kalesinde 19 gol gördü.

Bu kadar fazla golün atıldığı ligde bir de kısır takım var. Ingolstadt 8 maçta attığı 6 gol ile ligin en az gol atan takımı. ( Ingolstadt ligde 6.sırada ve Bayern’den sonra 6 gol ile ligin en az gol yiyen 2.takımı )

Nerede olumlu bir unvan varsa orada bu takımın ismi yazıyor. Bayern Münih kalesinde gördüğü 4 gol ile ligin en az gol yiyen takımı

Bayern Münih attığı 28 ve yediği 4 gol sonrasında oluşan +24’lük averajıyla sanki lig sonu averajı yakalmış gibi. Doğal olarak ligin en yüksek averajına sahip olan takımı Bayern.

Ligde yalnızca bir namağlup takım var, bilin bakalım kim ? Tabi ki Bayern Münih

Bundesliga’da 8.hafta sonunda hiç maç kazanamayan tek bir takım bile yok.

Almanya Bundesliga’da 8. Haftanın sonunda, şimdiye kadar oynadıkları maçlarda beraberlik almayan 2 takım var. Bu takımlar 4 galibiyet 4 mağlubiyet alan Mainz 05 ile, 3 galibiyet 5 mağlubiyer alan Borussia Monchengladbach.

Evinde oynadığı karşılaşmalarda hiç puan kaybetmeyen takım ? Maalesef yine Bayern Münih

Oynadığı karşılaşmalar en çok 2,5 gol üstü biten takım, rakiplerine gol olup yağması sebebiyle doğal olarak Bayern Münih. Bayern’in oynadığı 8 karşılaşmanın 8’i de 2.5 gol üstü sonuçlandı.

Oynadığı maçlarda en çok 2,5 gol altı skor görülen takım ise bu ligin kimliğine pek uymayan ve kafaları karıştırarak puanlar toplayan Ingolstadt. Ingolstadt’ın, Bundesliga gibi bir ligde oynadığı 8 karşılaşmanın 7’si 2,5 gol altı sonuçlandı.

                Ligin şu anda gol kralı zirvesinde bulunan oyuncusu çok doğal olarak 28 gol atan takımın bir oyuncusu. Bu sezon inanılmaz işler yapan Polonyalı golcü Robert Lewandowski 12 gol attı. Bir dipnot Lewandowski bu golleri 8 maçta değil 7 maçta kaydetti. Lewandowski’yi 8 maçta 10 gol atan Pierre Aubameyang ve 8 maçta 8 gol atan Thomas Muller takip ediyor.

                Bundesliga’da 8 hafta sonunda en çok asist yapan oyuncular ise 5’er asist ie Moncengladbach’tan Raffael ve Bayern’den Douglas Costa.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 00 0000, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17